Paco Rabanne 1 Million Luckyeau de toilette uraknak

6×
Paco Rabanne 1 Million Lucky eau de toilette uraknak
Paco Rabanne 1 Million Lucky eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
27200Ft

Spóroljon 12%
100 ml
24020Ft

Kód: PAR06881 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 01. 27.
Személyes átvétel
szombat 2020. 01. 25.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Paco Rabanne 1 Million Lucky parfüm leírása
Összetétel

Bármiről is álmodozik, váltsa valóra és építse fel életét elképzelései szerint. A Paco Rabanne 1 Million Lucky eau de toilette azoknak a férfiaknak nélkülözhetetlen társa, akik tisztában vannak azzal, hogy az élet egy végtelen lehetőségekkel teli játék.

  • intenzív, édesen fás illat
  • olyan férfiaknak, akik nem félnek kitűnni a tömegből
  • nappali és esti viseletként is megfelelő

Az illat összetétele
Fejillata a szilva, a grépfrút és az ózon akkordok lüktető egyesülésével teljesen magával ragadja. Az eau de toilette szíve a mogyoró édeskés jegyeivel hódít, ami a méz, jázmin és fa kombinációjában az egész illatkompozíciót teltté és luxus színezetűvé teszi. Vetiver és pacsuli alkotta alapillatát kesernyés tölgymoha teszi különlegessé.

Az illat története
Amikor az arany már nem elég, eljön az egyik legértékesebb fém, a platina ideje. Ezt szimbolizálja a 2018 tavaszán bemutatott 1 Million Lucky parfüm üvegcséje is. Az illat szellemisége ugyanilyen pompás, „Éljen mindig pontosan saját elképzelései szerint. Soha ne habozzon megragadni a boldogság lehetőségeit, és éljen meg minden pillanatot a lehető legteljesebben.“

Összetétel

Fej
szilva, ózon, grapefruit
Szív
dió, cédrusfa, méz, jázmin, kasmírfa
Alap
pacsuli, tölgymoha, vetiverfű
Az illat fajtája
fás

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne 1 Million Lucky