Paco Rabanne 1 Milliondezodor uraknak

Paco Rabanne 1 Million dezodor uraknak
Paco Rabanne 1 Million dezodor uraknak
150 ml
7 680Ft

Kód: PAR0012 | Raktáron
1

Kosárba téve

Paco Rabanne 1 Million dezodor uraknak
| 1 db | 7 680Ft
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 09. 24.
Személyes átvétel
kedd 2019. 09. 24.

Paco Rabanne 1 Million parfüm leírása

A minőségi Paco Rabanne 1 Million 1 Million parfümös deo spray kiválóan egészíti ki az ugyanebbe a sorozatba tartozó illatokat. Hatékonyan küzd a kellemetlen izzadás ellen, ápolja és hosszú órákra kellemesen illatossá, valamint frissé teszi a hónalj bőrét.

Összetétel:

  • alumíniumsók nélkül

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne 1 Million

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!