Paco Rabanne 1 Million ajándékszett II. uraknak

Paco Rabanne 1 Million ajándékszett II. uraknak
Paco Rabanne 1 Million ajándékszett II. uraknak
Akció
Ingyenes kiszállítás
22 900Ft

22 900,00Ft / 1 db, áfával
Kód: PAR12107 | Raktáron

Eau de Toilette 100 ml + tusfürdő gél 100 ml

1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino15 kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a kedvenc parfümjére. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 21.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 06. 19.

Leírás Paco Rabanne 1 Million
Összetétel

A luxusillat mindig az igazi választás lesz, amikor igazi örömöt akar szerezni.A szép csomagolású férfi Paco Rabanne 1 Million parfüm-szett megduplázza a megajándékozott örömét.Bízzon a tökéletesen harmonikus szett varázsában, és biztos lehet abban, hogy az lesz az igazi.

Tulajdonságok:

  • luxusillat igényesek számára
  • dizájnos üvegcse
  • praktikus kazettában, mely másra is felhasználható

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • tusfürdő gél 100 ml

Összetétel

Az illat fajtája
fűszeres, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne 1 Million