OrlaneB21 Extraordinaire Feszesítő szérum nyakra és dekoltázsra.

Orlane B21 Extraordinaire Feszesítő szérum nyakra és dekoltázsra.
Orlane B21 Extraordinaire Feszesítő szérum nyakra és dekoltázsra.
50 ml

Kód: ORL00360 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

Leírás Orlane B21 Extraordinaire
Tulajdonságok

A minőségi Orlane B21 Extraordinaire B21 Extraordinaire készítmény a legjobb ápolást nyújtja az arcbőrének.

Tulajdonságok:

  • visszaadja az arcbőr szilárdságát és megőrzi feszességét
  • bársonyosan finom tapintásúvá teszi az arcbőrt

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
lifting
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

Orlane a márkáról

A francia Orlane Paris ""haute-cosmetique"" az öregedés elleni küzdelemre összpontosító legmagasabb minőségű luxus kozmetika képviselője. Az Orlane laboratóriumai a legújabb tudományos felfedezések, valamint a szépségintézmények munkájának köszönhető know-how egyesítésén dolgoznak. Világszerte több millióan a termékek rendkívüli hatásai miatt váltak az Orlane márka híveivé.

Minden összetevő a legnagyobb figyelemmel és megfontolással kerül kiválasztásra. Ezután nagy gondossággal dogozzák fel őket, és olyan hatékonyságúra adagolják, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el vele. A márka alapelve szerint a bőr képes önmagát helyreállítani. Az Orlane arcápoló termékek formuláját úgy állították össze, hogy megújítsák és stimulálják az arcbőr idővel legyengült természetes mechanizmusait.

Az Orlane kozmetika több termékcsaládot is kínál, melyek közül még a legigényesebb követelményeket támasztók is megtalálják a számukra legjobb ápolást. A márka portfóliója minden bőrtípushoz tartalmaz megfelelő készítményt, még a legérzékenyebbre is.. A bőröregedés elleni kollekció vagy a sminkeltávolító termékek szintén közkedveltek. Ugyanakkor az Orlane nem feledkezett meg a testápolásról és az ápoló hatású dekoratív kozmetikáról sem. Az Orlane pompás parfümjei szintén felettébb lenyűgözőek.

Értékelés Orlane B21 Extraordinaire