Orlane B21 Extraordinaire

kozmetika szett

Orlane B21 Extraordinaire kozmetika szett
Orlane B21 Extraordinaire kozmetika szett
Orlane B21 Extraordinaire kozmetika szett
kozmetika szett
57 690Ft

Kód: ORL0140 | Több mint 5 db a raktáron

A szett tartalma: B21 Extraordinaire Youth Reset Serum 30 ml + B21 Extraordinaire Absolute Youth Cream 7,5 ml + Absolute Skin Recovery Program - Maque 15 ml + Daily Stimulation Program - Vivifying Cleansing Care 15 ml + Daily Stimulation Program - Vivifying Lotion 50 ml + cosmetic bag

db
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 03. 27.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 03. 27.
Orlane B21 Extraordinaire
kozmetika szett | 57 690Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Kor
minden korosztálynak

Orlane a márkáról

A francia Orlane Paris ""haute-cosmetique"" az öregedés elleni küzdelemre összpontosító legmagasabb minőségű luxus kozmetika képviselője. Az Orlane laboratóriumai a legújabb tudományos felfedezések, valamint a szépségintézmények munkájának köszönhető know-how egyesítésén dolgoznak. Világszerte több millióan a termékek rendkívüli hatásai miatt váltak az Orlane márka híveivé.

Minden összetevő a legnagyobb figyelemmel és megfontolással kerül kiválasztásra. Ezután nagy gondossággal dogozzák fel őket, és olyan hatékonyságúra adagolják, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el vele. A márka alapelve szerint a bőr képes önmagát helyreállítani. Az Orlane arcápoló termékek formuláját úgy állították össze, hogy megújítsák és stimulálják az arcbőr idővel legyengült természetes mechanizmusait.

Az Orlane kozmetika több termékcsaládot is kínál, melyek közül még a legigényesebb követelményeket támasztók is megtalálják a számukra legjobb ápolást. A márka portfóliója minden bőrtípushoz tartalmaz megfelelő készítményt, még a legérzékenyebbre is.. A bőröregedés elleni kollekció vagy a sminkeltávolító termékek szintén közkedveltek. Ugyanakkor az Orlane nem feledkezett meg a testápolásról és az ápoló hatású dekoratív kozmetikáról sem. Az Orlane pompás parfümjei szintén felettébb lenyűgözőek.