OriflameBe the Legend Eau de Toilette uraknak

4×
Oriflame Be the Legend Eau de Toilette uraknak
Oriflame Be the Legend Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
7 650Ft

Spóroljon 26%
75 ml
5 590Ft

Raktáron | 7 453,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: OFL1620
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 06.

Jellegzetes, férfias illatot rejt flakonjában az Oriflame Be the Legend Eau de Toilette uraknak. Aromás akkordjait frissítő, gyümölcsös tónusokkal keveri, így kitűnik majd benne a tömegből. Melengető tónusai leginkább a hidegebb időjárásban bontakoznak ki, így télre és őszre is remek választás.

  • kiemeli a szexepilt és a természetesen férfias egyéniséget
  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • főként hidegebb időjáráshoz

Illat összetétele
Az Oriflame Be the Legend Eau de Toilette illatkompozíciója egyszerű, mégis magával ragadó. Frissességét a lédús, kissé édeskés almának köszönheti. Ehhez társul a tonkabab amely a fűszeres tónusokért felel, és a különleges bőr, amely intenzíven fejti ki hatását viselőjén.

Illat története
Egyedi, mégis játékos, minden nap viselhető illat lapul az Oriflame Be the Legend Eau de Toilette titokzatos, masszív, fekete flakonjában. Maszkulin illat, amely különleges, gyümölcsös tónusainak köszönhetően. Megállja a helyét fontos, esti alkalmakon is, de ideális társ a mindennapokra is.

Összetétel

Az illat fajtája
aromás, gyümölcsös

Az Oriflame társaság 1967-ben, Svédországban alakult. Független értékesítési tanácsadók által forgalmazott termékei gyorsan tettek szert nagy népszerűségre az ügyfeleknél, és ma a világ több mint hatvan országában kaphatók.
Az Oriflame kínálata több mint 600, a legfinomabb összetevőket tartalmazó termékből áll. Az Oriflame nagy hangsúlyt helyez a kutatásra - laboratóriumaiban számos vezető tudóst foglalkoztat, akik folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgoznak.
Az Oriflame krémeket, samponokat, tusfürdőket és egyéb termékeket a svéd természet vadsága ihlette. Összetételükben a tengerparton és a hegyi réteken élő növények kivonatai szerepelnek. Ugyancsak külön említést érdemelnek érzéki, üde és elegáns illataik, melyeket vezető francia parfümőrökkel közösen alkottak meg.
Az 0riflame kozmetika humán önkénteseken végzett szigorú tesztelésen esik át. Ennek köszönhetően teljesen biztos lehet abban, hogy hatékonyak és biztonságosak. Minden alapanyag kinyerése etikus, a környezetet feleslegesen nem terhelő módon történik. Nem csoda, hogy az Oriflame számos minőségi és környezetkímélő tanúsítvánnyal büszkélkedhet.
Az Oriflame több jótékonysági projektet is támogat. A World Childhood Foundation szervezet társalapítója, amelyen keresztül segíti a megkínzott, szexuálisan bántalmazott vagy elhagyott gyermekeket.
Az Oriflame márka vonzó lehet mindazok számára, akik eredményeket és nem ígéretek akarnak, a minőséget keresik elfogadható áron, szépek és vonzóak szeretnének lenni.