Oral B Vitality Kids 3+ Pixar elektromos fogkefe tokkal

Oral B Vitality Kids 3+ Pixar elektromos fogkefe tokkal
Oral B Vitality Kids 3+ Pixar elektromos fogkefe tokkal
gyermekeknek
9 060Ft

9 060,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ORB03517 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kiválasztott márkák most 20% kedvezménnyel. Adja meg a brands20 kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 05. 11.
Személyes átvétel
kedd 2021. 05. 11.

Leírás Oral B Vitality Kids 3+ Pixar
Tulajdonságok

A gyermekeknek készült Oral B Vitality Kids 3+ Pixar elektromos fogkefe gyorsan, megbízhatóan és gyengéden tisztítja a gyermekek fogait.

Tulajdonságok:

  • alaposan eltávolítja a foglepedéket
  • még a nehezen hozzáférhető helyeken is tisztítja a gyermekek fogait
  • vidám dizájn gyermekek számára
  • kényelmesen, gyorsan és szórakoztatóan tisztít

Használata:
Helyezze sorban egymás után minden egyes foghoz, ne nyomja és hagyja a fogkefét dolgozni. A tökéletes tisztításhoz használjon gyermek fogkrémet, ami még tovább fokozza a fogkefe hatékonyságát.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
akkumulátoros

Oral B a márkáról

Az Oral B termékmárka a foghigiénia terén átlagon felüli komfortot és gondoskodást biztosít. Az Oral B termékei jól ismertek a csúcsminőségükről, és biztosítják a fogak és a szájüreg tökéletes és eredményes ápolását. A kiváló minőségű fogkefék és fogselymek a legjobb segédeszközök ahhoz, hogy mosolyunk egészséges és szép legyen!

A termékmárka megalapítója egy kaliforniai fogorvos, Robert Huston volt, aki 1950-ben elsőként helyettesítette az 1938-tól használt kemény nylon szálakat puhább és lekerekített nylon szálakkal. Ezzel az Oral B megszerezte a fogkefék piacán a vezető helyet.

Napjainkban az Oral B egyértelműen a fogak kiváló minőségű ápolásának szinonimája. Az Oral B elektromos fogkefék a fogat nem csupán tökéletesen tisztítják, de egyben a fogínyt is masszírozzák, így kiválóan segítik az íny munkáját. Amennyiben egészséges fogakat, fogínyt és a teljes tisztaság és frissesség érzését szeretné elérni, ebben az esetben az Oral B fogkefék a helyes választást jelentik.

Értékelés Oral B Vitality Kids 3+ Pixar