Oral B Stages Power DB4K Princesselemes gyermek fogkefe gyenge

Oral B Stages Power DB4K Princess elemes gyermek fogkefe gyenge
Oral B Stages Power DB4K Princess elemes gyermek fogkefe gyenge
elemes gyermek fogkefe gyenge

Kód: ORB1416 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
A 20hu kóddal a kiválasztott márkák termékeit 20%-kal olcsóbban vásárolhatja meg! A kedvezmény nem érvényes az akcióban lévő vagy kiárusított termékekre.

Oral B Stages Power DB4K Princess termékleírás
Tulajdonságok

A praktikus Oral B Stages Power DB4K Princess elektromos fogkefe játékos formában mélyíti el a gyermekek higiéniai szokásait és így a mindennapi fogmosás szórakozássá válik számukra.

Tulajdonságok:

  • gyorsan, gyengéden és hatékonyan tisztítja a fogakat
  • kímélően ápolja a fogínyt
  • beépített időzítő van benne
  • interaktív alkalmazás
  • vonzó gyermek motívumok

Használata:
A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
elemes

Oral B a márkáról

Az Oral B termékmárka a foghigiénia terén átlagon felüli komfortot és gondoskodást biztosít. Az Oral B termékei jól ismertek a csúcsminőségükről, és biztosítják a fogak és a szájüreg tökéletes és eredményes ápolását. A kiváló minőségű fogkefék és fogselymek a legjobb segédeszközök ahhoz, hogy mosolyunk egészséges és szép legyen!

A termékmárka megalapítója egy kaliforniai fogorvos, Robert Huston volt, aki 1950-ben elsőként helyettesítette az 1938-tól használt kemény nylon szálakat puhább és lekerekített nylon szálakkal. Ezzel az Oral B megszerezte a fogkefék piacán a vezető helyet.

Napjainkban az Oral B egyértelműen a fogak kiváló minőségű ápolásának szinonimája. Az Oral B elektromos fogkefék a fogat nem csupán tökéletesen tisztítják, de egyben a fogínyt is masszírozzák, így kiválóan segítik az íny munkáját. Amennyiben egészséges fogakat, fogínyt és a teljes tisztaság és frissesség érzését szeretné elérni, ebben az esetben az Oral B fogkefék a helyes választást jelentik.

Értékelés Oral B Stages Power DB4K Princess