Oral B Sensitive UltraThin EB 60 csere fejek a fogkeféhez 4 db

4×
Oral B Sensitive UltraThin EB 60 csere fejek a fogkeféhez 4 db
Oral B Sensitive UltraThin EB 60 csere fejek a fogkeféhez 4 db
Akció
5 750Ft

5 750,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ORB1970 | Raktáron

Használható az összes ORAL B fogkefe markolathoz a Pulsonic modell kivételével.

1
Ajándék az Ön számára
A kiválasztott márkák most 20% kedvezménnyel. Adja meg a brands20 kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 05. 11.
Személyes átvétel
kedd 2021. 05. 11.

Leírás Oral B Sensitive UltraThin EB 60

A rendkívül kíméletes és lágy Oral B Sensitive UltraThin EB 60 pótfejet kimondottan az érzékeny íny és a szabadon lévő fognyak ápolására tervezték. A kerek fogkefefej szirmos elrendezésével minden egyes fogat tökéletesen körbeölel. A hagyományos és az ultravékony sörték kombinációja biztosítja a fogzománc és az íny kíméletes tisztítását, ugyanakkor megbízhatóan eltávolítja a lepedéket.

Tulajdonságai:

  • kíméletesen tisztítja a fogakat és az érzékeny ínyt
  • a manuális fogkefékhez képest akár 100%-kal több lepedéket távolít el
  • még a nehezen hozzáférhető helyeken is alaposan megtisztítja a fogakat
  • a kék sörték színmegfakulással emlékeztetnek a fogkefefej cseréjének esedékességére
  • segít megőrizni a fogíny egészségét
  • a Sonic modelleket kivéve az összes Oral B elektromos fogkefével használható
  • könnyen cserélhető

Használata:
Helyezze fel a pótfejet a fogkeféjére és pattintsa be a helyére.A kívánt eredmények elérése érdekében ajánljuk, hogy három hónap elteltével cserélje le a fogkefefejet.

Oral B a márkáról

Az Oral B termékmárka a foghigiénia terén átlagon felüli komfortot és gondoskodást biztosít. Az Oral B termékei jól ismertek a csúcsminőségükről, és biztosítják a fogak és a szájüreg tökéletes és eredményes ápolását. A kiváló minőségű fogkefék és fogselymek a legjobb segédeszközök ahhoz, hogy mosolyunk egészséges és szép legyen!

A termékmárka megalapítója egy kaliforniai fogorvos, Robert Huston volt, aki 1950-ben elsőként helyettesítette az 1938-tól használt kemény nylon szálakat puhább és lekerekített nylon szálakkal. Ezzel az Oral B megszerezte a fogkefék piacán a vezető helyet.

Napjainkban az Oral B egyértelműen a fogak kiváló minőségű ápolásának szinonimája. Az Oral B elektromos fogkefék a fogat nem csupán tökéletesen tisztítják, de egyben a fogínyt is masszírozzák, így kiválóan segítik az íny munkáját. Amennyiben egészséges fogakat, fogínyt és a teljes tisztaság és frissesség érzését szeretné elérni, ebben az esetben az Oral B fogkefék a helyes választást jelentik.

Értékelés Oral B Sensitive UltraThin EB 604