Oral B Pro-Expert Pulsar

akkumulátoros fogkefe gyenge

Oral B Pro-Expert Pulsar akkumulátoros fogkefe gyenge
Oral B Pro-Expert Pulsar akkumulátoros fogkefe gyenge
akkumulátoros fogkefe gyenge

Kód: ORB1615 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Oral B Pro-Expert Pulsar
akkumulátoros fogkefe gyenge

Oral B Pro-Expert Pulsar kozmetika leírása

A praktikus Oral B Pro-Expert Pulsar szónikus fogkefe a szónikus rezgés elvén működik, aminek köszönhetően gyengéd, mégis hatékony mozgás és cirkuláció jön létre.

Tulajdonságok:

  • hatékonyan tisztítja a fogközöket
  • javítja fogíny egészségét
  • megakadályozza a fogkőképződést és a fogszuvasodás kialakulását

Használata:
A mellékelt használati útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
elemes

Oral B a márkáról

Az Oral B termékmárka a foghigiénia terén átlagon felüli komfortot és gondoskodást biztosít. Az Oral B termékei jól ismertek a csúcsminőségükről, és biztosítják a fogak és a szájüreg tökéletes és eredményes ápolását. A kiváló minőségű fogkefék és fogselymek a legjobb segédeszközök ahhoz, hogy mosolyunk egészséges és szép legyen!

A termékmárka megalapítója egy kaliforniai fogorvos, Robert Huston volt, aki 1950-ben elsőként helyettesítette az 1938-tól használt kemény nylon szálakat puhább és lekerekített nylon szálakkal. Ezzel az Oral B megszerezte a fogkefék piacán a vezető helyet.

Napjainkban az Oral B egyértelműen a fogak kiváló minőségű ápolásának szinonimája. Az Oral B elektromos fogkefék a fogat nem csupán tökéletesen tisztítják, de egyben a fogínyt is masszírozzák, így kiválóan segítik az íny munkáját. Amennyiben egészséges fogakat, fogínyt és a teljes tisztaság és frissesség érzését szeretné elérni, ebben az esetben az Oral B fogkefék a helyes választást jelentik.