Oral B Precision Clean EB 20 csere fejek a fogkeféhez 4 db

1×
Oral B Precision Clean EB 20 csere fejek a fogkeféhez 4 db
Oral B Precision Clean EB 20 csere fejek a fogkeféhez 4 db
6 290Ft

6 290,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ORB1403 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 17.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 05. 15.

Leírás Oral B Precision Clean EB 20

A tökéletesen tiszta és egészséges fogakhoz elengedhetetlen a megfelelő fogkefe. Ha biztos szeretne benne lenni hogy a fogkéféje pótfejei nem fognak kifogyni akkor hasznos beszerezni az Oral B Precision Clean pótfejeket kedvezményes csomagolását. Rendszeres cseréjükkel az új fogkefékkel azonos módon garantálják a fogmosás folyamatos hatékonyságát.

Tulajdonságok:

  • mélyen behatol a fogak közé ezért hatékonyabb mint a hagyományos fogkefe
  • kompatibilis az összes Oral B elektromos fogkefével (kivéve a Sonic modellt)
  • 3D tisztító technológia, percenként 48 000 mozdulattal
  • a nehezen elérhető helyekre is behatol
  • hatékonyan eltávolítják a folepedéket
  • fogorvosok által ajánlott márka

Használata:
Helyezze a pórfejet a készülékre, és alaposan mossa meg fogait. Használat után alaposan tisztítsa meg a fejet. Kombinálhatja mas  fejjel is a jobb eredmény eléréséhez. A fejet 3-4 havonta, vagy a sörték elkopása után szükséges cserélni.

Oral B a márkáról

Az Oral B termékmárka a foghigiénia terén átlagon felüli komfortot és gondoskodást biztosít. Az Oral B termékei jól ismertek a csúcsminőségükről, és biztosítják a fogak és a szájüreg tökéletes és eredményes ápolását. A kiváló minőségű fogkefék és fogselymek a legjobb segédeszközök ahhoz, hogy mosolyunk egészséges és szép legyen!

A termékmárka megalapítója egy kaliforniai fogorvos, Robert Huston volt, aki 1950-ben elsőként helyettesítette az 1938-tól használt kemény nylon szálakat puhább és lekerekített nylon szálakkal. Ezzel az Oral B megszerezte a fogkefék piacán a vezető helyet.

Napjainkban az Oral B egyértelműen a fogak kiváló minőségű ápolásának szinonimája. Az Oral B elektromos fogkefék a fogat nem csupán tökéletesen tisztítják, de egyben a fogínyt is masszírozzák, így kiválóan segítik az íny munkáját. Amennyiben egészséges fogakat, fogínyt és a teljes tisztaság és frissesség érzését szeretné elérni, ebben az esetben az Oral B fogkefék a helyes választást jelentik.

Értékelés Oral B Precision Clean EB 201