Oral B Gum & Enamel Repair Gentle Whiteninggyengéden fehérítő fogkrém

Oral B Gum & Enamel Repair Gentle Whitening gyengéden fehérítő fogkrém
Oral B Gum & Enamel Repair Gentle Whitening gyengéden fehérítő fogkrém
75 ml
1 010Ft

Kód: ORB03420 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

Oral B Gum & Enamel Repair Gentle Whitening termékleírás
Tulajdonságok

A minőségi Oral B Gum & Enamel Repair Gentle Whitening fogkrém erősíti a fogzománcot, így védi a fogait a fogszuvasodástól és a fokozott érzékenységtől.

Tulajdonságok:

  • megbízhatóan tisztítja a fogakat
  • ápolja a fogínyt
  • meggátolja a foglepedék kialakulását
  • ápolja a szabadon álló fognyakat
  • erősíti a fogzománcot
  • semlegesíti a káros savakat
  • fehéríti a fogakat

Használata:
Tisztítsa a fogait naponta legalább 2-szer minőségi fogkefével.

Tulajdonságok

Hatás
fehérítő

Oral B a márkáról

Az Oral B termékmárka a foghigiénia terén átlagon felüli komfortot és gondoskodást biztosít. Az Oral B termékei jól ismertek a csúcsminőségükről, és biztosítják a fogak és a szájüreg tökéletes és eredményes ápolását. A kiváló minőségű fogkefék és fogselymek a legjobb segédeszközök ahhoz, hogy mosolyunk egészséges és szép legyen!

A termékmárka megalapítója egy kaliforniai fogorvos, Robert Huston volt, aki 1950-ben elsőként helyettesítette az 1938-tól használt kemény nylon szálakat puhább és lekerekített nylon szálakkal. Ezzel az Oral B megszerezte a fogkefék piacán a vezető helyet.

Napjainkban az Oral B egyértelműen a fogak kiváló minőségű ápolásának szinonimája. Az Oral B elektromos fogkefék a fogat nem csupán tökéletesen tisztítják, de egyben a fogínyt is masszírozzák, így kiválóan segítik az íny munkáját. Amennyiben egészséges fogakat, fogínyt és a teljes tisztaság és frissesség érzését szeretné elérni, ebben az esetben az Oral B fogkefék a helyes választást jelentik.

Értékelés Oral B Gum & Enamel Repair Gentle Whitening