Oral B Essential Floss viaszolt mentolos fogselyem

2×
Oral B Essential Floss viaszolt mentolos fogselyem
Oral B Essential Floss viaszolt mentolos fogselyem
1 380Ft
1 380,00Ft / 1 db, áfával
50 m
Kód: ORB1376 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 17.
Személyes átvétel
szombat 2021. 05. 15.

Leírás Oral B Essential Floss

Az alapos és hatékony fogápolás része a fogselyem használata. Az Oral B Essential Floss viaszolt mentolos fogselyem tisztítja a nehezen elérhető interdentális tereket is és kellemes, frissítő mentolos illata hosszantartó frissesség érzetet biztosít. Megelőzi a fogszuvasodást és az ínyproblémákat, és segíti a baktériumokat megszüntetni a szájüregben.

Tulajdonságok:

  • hatékonyan tisztítja a nehezen elérhető helyeket is
  • eltávolítja az ételmaradványokat a fogközökben
  • megelőzi a fogszuvasodást és ínygyulladást
  • könnyen csúszik a fogak között
  • frissítő mentolos íz
  • frissíti a leheletet
  • viaszolt felület

Használata:
Használja szokásos fogmosás után a fogközök utólagos tisztításához, illetve étkezés után a fogak közé ragadt ételmaradványok eltávolításához.

Oral B a márkáról

Az Oral B termékmárka a foghigiénia terén átlagon felüli komfortot és gondoskodást biztosít. Az Oral B termékei jól ismertek a csúcsminőségükről, és biztosítják a fogak és a szájüreg tökéletes és eredményes ápolását. A kiváló minőségű fogkefék és fogselymek a legjobb segédeszközök ahhoz, hogy mosolyunk egészséges és szép legyen!

A termékmárka megalapítója egy kaliforniai fogorvos, Robert Huston volt, aki 1950-ben elsőként helyettesítette az 1938-tól használt kemény nylon szálakat puhább és lekerekített nylon szálakkal. Ezzel az Oral B megszerezte a fogkefék piacán a vezető helyet.

Napjainkban az Oral B egyértelműen a fogak kiváló minőségű ápolásának szinonimája. Az Oral B elektromos fogkefék a fogat nem csupán tökéletesen tisztítják, de egyben a fogínyt is masszírozzák, így kiválóan segítik az íny munkáját. Amennyiben egészséges fogakat, fogínyt és a teljes tisztaság és frissesség érzését szeretné elérni, ebben az esetben az Oral B fogkefék a helyes választást jelentik.

Értékelés Oral B Essential Floss2