Oral B Cross Action EB 50 Black csere fejek a fogkeféhez 8 db

2×
Oral B Cross Action EB 50 Black csere fejek a fogkeféhez 8 db
Oral B Cross Action EB 50 Black csere fejek a fogkeféhez 8 db
11 130Ft

11 130,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ORB03086 | Raktáron

Használható az összes ORAL B fogkefe markolathoz a Pulsonic modell kivételével.

1
Ajándék az Ön számára
A kiválasztott márkák most 20% kedvezménnyel. Adja meg a brands20 kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 10.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 05. 08.

Leírás Oral B Cross Action EB 50 Black

Precíz, hatékony tisztítást nyújt fogainak az Oral B Cross Action EB 50 Black. Akár 100%-al több lepedéket távolít el mint a hagyományos fogkefe. Puha sörtéinek és formájának köszönhetően a nehezen elérhető helyeket is tökéletesen tisztítja. Egyszerűen cserélhető, és az OralB fogkefékkel kompatibilis.

Tulajdonságok:

  • még a nehezen hozzáférhető helyeken is tisztítja a fogakat
  • criss cross technológia - criss cross elrendezésű sörték
  • kényelmes és egyszerű kezelhetőség
  • sűrű sörték a hatékony tisztításhoz
  • eltávolítja a lepedéket a fogakról
  • könnyen cserélhető

Használata:
Helyezze fel a pótfejet az adott típusú fogkefére és pattintsa be a helyére.

Oral B a márkáról

Az Oral B termékmárka a foghigiénia terén átlagon felüli komfortot és gondoskodást biztosít. Az Oral B termékei jól ismertek a csúcsminőségükről, és biztosítják a fogak és a szájüreg tökéletes és eredményes ápolását. A kiváló minőségű fogkefék és fogselymek a legjobb segédeszközök ahhoz, hogy mosolyunk egészséges és szép legyen!

A termékmárka megalapítója egy kaliforniai fogorvos, Robert Huston volt, aki 1950-ben elsőként helyettesítette az 1938-tól használt kemény nylon szálakat puhább és lekerekített nylon szálakkal. Ezzel az Oral B megszerezte a fogkefék piacán a vezető helyet.

Napjainkban az Oral B egyértelműen a fogak kiváló minőségű ápolásának szinonimája. Az Oral B elektromos fogkefék a fogat nem csupán tökéletesen tisztítják, de egyben a fogínyt is masszírozzák, így kiválóan segítik az íny munkáját. Amennyiben egészséges fogakat, fogínyt és a teljes tisztaság és frissesség érzését szeretné elérni, ebben az esetben az Oral B fogkefék a helyes választást jelentik.

Értékelés Oral B Cross Action EB 50 Black2