Oral B 3D White Luxe fogfehérítő szájvíz

1×
Oral B 3D White Luxe fogfehérítő szájvíz
Oral B 3D White Luxe fogfehérítő szájvíz
500 ml

Kód: ORB03424 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
A kiválasztott márkák most 20% kedvezménnyel. Adja meg a brands20 kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Oral B 3D White Luxe
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Oral B 3D White Luxe szájvíz felerősíti a fehérítő fogkrémek hatását és visszaadja a ragyogó mosolyt.

Tulajdonságok:

  • segít eltávolítani a fogakról a foltokat
  • megszünteti a tartós szájszagot
  • a fogközökben is elpusztítja a baktériumokat
  • támogatja a fogfehérítést

Használata:
Tanítsa meg a gyermekét, hogy fogmosás után öblögesse a száját szájvízzel a csomagoláson megjelölt ideig, majd köpje ki.

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó. Nem szabad lenyelni.

Teljes szöveg

Tulajdonságok

Hatás
fehérítő

Oral B a márkáról

Az Oral B termékmárka a foghigiénia terén átlagon felüli komfortot és gondoskodást biztosít. Az Oral B termékei jól ismertek a csúcsminőségükről, és biztosítják a fogak és a szájüreg tökéletes és eredményes ápolását. A kiváló minőségű fogkefék és fogselymek a legjobb segédeszközök ahhoz, hogy mosolyunk egészséges és szép legyen!

A termékmárka megalapítója egy kaliforniai fogorvos, Robert Huston volt, aki 1950-ben elsőként helyettesítette az 1938-tól használt kemény nylon szálakat puhább és lekerekített nylon szálakkal. Ezzel az Oral B megszerezte a fogkefék piacán a vezető helyet.

Napjainkban az Oral B egyértelműen a fogak kiváló minőségű ápolásának szinonimája. Az Oral B elektromos fogkefék a fogat nem csupán tökéletesen tisztítják, de egyben a fogínyt is masszírozzák, így kiválóan segítik az íny munkáját. Amennyiben egészséges fogakat, fogínyt és a teljes tisztaság és frissesség érzését szeretné elérni, ebben az esetben az Oral B fogkefék a helyes választást jelentik.

Értékelés Oral B 3D White Luxe1