Oral B 3D White EB 18 csere fejek a fogkeféhez 4 db

Oral B 3D White EB 18 csere fejek a fogkeféhez 4 db
Oral B 3D White EB 18 csere fejek a fogkeféhez 4 db
Akció
6 500Ft

6 500,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ORB1406 | Raktáron

Használható az összes ORAL B fogkefe markolathoz a Pulsonic modell kivételével.

1
Ajándék az Ön számára
A kiválasztott márkák most 20% kedvezménnyel. Adja meg a brands20 kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 10.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 05. 08.

Leírás Oral B 3D White EB 18

Legyenek fogai ragyogóan tiszták, hogy soha ne akarja abbahagyni a mosolygást! Az Oral B 3D White EB 18 fogkefe pótfejek segítenek eltávolítani a foglepedéket, emellett harcolnak a fogszuvasodás és az ínygyulladás ellen is.

Tulajdonságai:

  • alaposan eltávolítják a foglepedéket
  • eltávolítják a fogakon található foltokat, tisztítanak és fehérítenek
  • tisztítja a fogközöket
  • takarékos kiszerelés
  • 4 darabot tartalmazó készlet

Műszaki leírás:

  • polírozó kelyhek a tökéletesen fehér fogakért
  • a hajlított sörték a fogközöket is elérik
  • a sörték félig kifakulva jelzik, amikor időszerű a pótfej cseréje
  • minden Oral-B elektromos fogkefével használható (a Sonic modell kivételével)

Alkalmazása:
Helyezze a pótfejet Oral-B fogkeféjére, és egymás után alaposan tisztítsa meg a fogakat. A használatot követően folyó víz alatt alaposan tisztítsa meg a fogkefefejet, és hagyja megszáradni.

Oral B a márkáról

Az Oral B termékmárka a foghigiénia terén átlagon felüli komfortot és gondoskodást biztosít. Az Oral B termékei jól ismertek a csúcsminőségükről, és biztosítják a fogak és a szájüreg tökéletes és eredményes ápolását. A kiváló minőségű fogkefék és fogselymek a legjobb segédeszközök ahhoz, hogy mosolyunk egészséges és szép legyen!

A termékmárka megalapítója egy kaliforniai fogorvos, Robert Huston volt, aki 1950-ben elsőként helyettesítette az 1938-tól használt kemény nylon szálakat puhább és lekerekített nylon szálakkal. Ezzel az Oral B megszerezte a fogkefék piacán a vezető helyet.

Napjainkban az Oral B egyértelműen a fogak kiváló minőségű ápolásának szinonimája. Az Oral B elektromos fogkefék a fogat nem csupán tökéletesen tisztítják, de egyben a fogínyt is masszírozzák, így kiválóan segítik az íny munkáját. Amennyiben egészséges fogakat, fogínyt és a teljes tisztaság és frissesség érzését szeretné elérni, ebben az esetben az Oral B fogkefék a helyes választást jelentik.

Értékelés Oral B 3D White EB 18