OmoroviczaBody Cream testápoló krém

Omorovicza Body Cream testápoló krém
Omorovicza Body Cream testápoló krém
Spóroljon
37 920Ft

Spóroljon 43%
200 ml
21 590Ft

10 795,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: OMR02328 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Omorovicza Body Cream
Tulajdonságok

A testápoló krém ápolja, megfelelő módon táplálja és tartósan hidratálja a bőrét.

Tulajdonságok:

  • jól felvihető, könnyen felszívódik és nem ragad
  • finomítja és selymesen simává teszi a bőrt
  • helyreállítja a bőr komfortérzetét és vitalitását

Használata:
Használja szükség szerint.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Hatóanyag
E-vitamin

Omorovicza a márkáról

A természet inspirálta az Omorovicza márkát, amely története már 2000 évvel ezelőtt kezdődött. Ekkor fedezték fel a magyarországi termálvizek gyógyerejét, és számtalan termálfürdő épült Budapesten is. Az Omorovicza család az 1880-as években építette a híres Rácz fürdőt.

 Ebben a fürdőben született meg az Omorovicza kozmetika ötlete. Stephen de Heinrich de Omorovicza elvitte Margarettet a családja által épített gyógyfürdőbe, és miután saját bőrükön tapasztalták a víz csodás erejét, úgy döntöttek tovább tanulmányozzák, és kihasználják a termálvíz erejét.

 Az Omorovicza termékek a természet erejét kombinálják a legmodernebb technológiával. A gyógyvíz ereje a benne található ásványi anyagokban rejlik. Azonban ahhoz, hogy a gyógyhatás érvényesülni tudjon, az epidermisz mélyebb rétegeibe kell bejutnia. Így jött létre a szabadalmaztatott The Healing Concentrate technológia, mely egyedülálló módon juttatja el a gyógyhatású ásványi anyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe is.

 Stephan és Margarett hisznek abban, hogy a jövő kozmetikája a természetből, és az ősi gyógyhatású összetevőkből merít inspirációt, és nem tartalmaz felesleges, szintetikus összetevőkét. Ehhez hűen készülnek az Omorovicza termékek is. Fedezze fel a magyar termálvíz erejét Ön is, és próbálja ki az Omorovicza legnépszerűbb termékeit. Egy Omorovicza krém, tisztító hab, vagy akár szérum csodás kényeztetést nyújt bőrének.

Értékelés Omorovicza Body Cream