Olaplex Professional Hair Perfector

Tápláló színvédő ápolás

4×
Olaplex Professional Hair Perfector Tápláló színvédő ápolás
Olaplex Professional Hair Perfector Tápláló színvédő ápolás
Olaplex Professional Hair Perfector Tápláló színvédő ápolás
100 ml
9 490Ft

Kód: OLP3266 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma

Olaplex Professional Hair Perfector A kozmetika leírása

Leírás:
Hajszín tartósságát növelő Olaplex Professional hajápoló egy olyan egyedülálló készítmény, mely ápolja a festett illetve a kémiailag kezelt hajat. A készítmény olyan felhasználók otthoni használatára szolgál, akik a szépségszalonban Olaplexu Professional készítménnyel történő hajfestést kaptak, ezután pedig Bond Perfector no. 2. regeneráló hajápolásban részesültek. A Hair Perfector no. 3. otthoni hajápoló segíti a hajszín tartós megtartását, és közben alaposan ápolja a hajrostokat.

A frissítő hajápolás jelentősen csökkenti a festés utáni hajkárosodást. Olyan eredeti kémiai összetétellel rendelkezik, mely képes megsokszorozni és megújítani a felbomlott diszulfid-kötéseket. Nem kifejezetten a hajrostok felületét ápolja, hanem szilikon és ásványi olajok használata nélkül, belülről regenerálja a hajszálakat.

Hatásai:

  • belülről regenerálja a hajrostokat
  • erős hajat eredményez
  • növeli a hajszín tartósságát

Hajtípus:
Festett vagy kémiailag kezelt hajra.

Alkalmazása:
Hajfestés után hetente egyszer használja.

Tulajdonságok

Hajtípus
festett haj

Olaplex A márkáról

Az Olaplex márka által bemutatott, teljesen eredeti hajkozmetika segítségével meggátolhatja a festésnél előálló hajkárosodást. Egy egyedülálló vegyi receptúra, amely képes megsokszorozni és megújítani a sérült diszulfid kötéseket. A hajfestés még soha nem volt biztonságosabb!

Az Olaplex márka alapítói Dr. Eric Pressly és Dr. Craig Hawker vezető szakemberek az anyagok és a vegyészet területén. Együtt találták fel azt a kémiai összetevőt, amely - a vegyszeres kezelés során és azt követően - szilikonok és ásványi olajok nélkül állítja vissza a haj roncsolt kötéseit.

Az Olaplex bizony rendesen „belenyúlt” a fodrásziparba. Számos fodrászszalon ad a munkája minőségére, és bízik e márkában. Az Olaplex a hajkozmetika forradalma, amely az ügyfelekre lavinaként hat.

Értékelés Olaplex Professional Hair Perfector

Új értékelés hozzáadása

alkalmazás egyszerűsége
kozmetikai minőség
eredménnyel való elégedettség
Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
5.0
4 értékelés
4
alkalmazás egyszerűsége
kozmetikai minőség
eredménnyel való elégedettség

Menu