Ugrás a fő tartalomhoz

Hogyan válasszunk high-tech erotikus segédeszközt

Szereti a legmodernebb technológiát és a csúcstechnológiás elektronikus innovációkat? Mi a helyzet az erotikával? Gondolt már arra, hogy beszerezzen egy intelligens erotikus segédeszközt?
A gyártók hosszú utat tettek meg az élvezetek keresésében, így a piacon megtalálhatók az intelligens vibrátorok vagy vibrotojások is, amelyek telefonnal vezérelhetők a világ másik feléről is. És az ilyen játékokkal... soha többé nem fogja magát magányosnak érezni.


 Miben más a high-tech?

A csúcstechnológiás erotikus segédeszközök számtalan lehetőséget kínálnak, az egyszemélyes erotika egy teljesen új és ismeretlen dimenzióját mutatják be, de kétségtelenül feldobják a partnerszexet is.
Nagy különbség és előny a hagyományos játékszerekkel szemben az okostelefonon vagy okosórán keresztüli vezérlés lehetősége. Ez jól jöhet például hosszú üzleti utakon, amikor videochaten keresztül csatlakozik partneréhez, és hagyja, hogy akár távolról is a gyönyör csúcsára juttassa Önt.
Amennyiben Ön játékos kedvű, a high-tech erotikában biztosan felfedez egy váratlan játékelőnyt is. A mobilalkalmazásban továbbléphet a következő szintre, nyomon követheti az elégetett kalóriák számát, vagy beállíthatja saját „edzéstervét“.

És mit szól a kedvenc zenéjének ritmusára történő vibrációs üzemmódhoz? Szerintünk ez nagyon klassz.

Okostojás

A távirányítós vibrotojás egy kicsi, de nagyon erős játékszer az új lehetőségek felfedezéséhez. Ez az egyik legnépszerűbb erotikus segédeszköz, és szó szerint kísérletezésre és játékosságra hív egyedüli, de akár páros játszadozások esetére is. A vibrotojások olyan puha szilikonfelülettel rendelkeznek, hogy legszívesebben megsimogatná őket. A könnyű és kellemes behelyezés érdekében használjon vízalapú síkosítót, amely nem károsítja a szilikont. A tojás használata egyszerű és nagyon ösztönös. A nagyobbik részt behelyezi a hüvelyébe, és csak élvezze a kellemes vibrációt.

 

A tojások akár 10 univerzális programmal rendelkeznek, és számtalan lehetőséget kínálnak saját programok létrehozására is. Ezeket elmentheti egy listába, és többször is átadhatja magát az Ön által kedvelt vibrációknak.
Maximális elégedettséget ígér a zenei üzemmód, amely a tojást a kedvenc zenéje ritmusára rezegteti. Legyen szó Beethovenről, latin szambáról vagy valami keményebbről, garantáljuk, hogy a zenehallgatás soha többé nem lesz ugyanaz.
Ön olyan nő, aki szereti a titokzatosságot? A tojással bármikor és bárhol gondtalanul szórakozhat. Nyugodtan a bárban vagy a hosszú, unalmas oktatáson. A bevezetett tojást nem lehet látni vagy hallani. És az egyetlen dolog, ami elárulhatja, az egy elégedett mosoly.

Tipp! Úgy érzi, hogy meg kell erősítenie a medencefenék izmait? A vibrációs tojás kiváló segédeszköz ehhez!

 

teljes szöveg szöveg elrejtése

Távirányítható vibrátorok pároknak

A vibrátorok az utóbbi időkben forradalmi változáson mentek keresztül, és mindenféle formájú és színű dizájnos játékhoz hasonlítanak. A formatervezés mellett a gyártók a technológiai oldalon is újítanak. Ismeri például az intelligens párvibrátort?
Vizuálisan és funkcionálisan is hasonlít a vibráló tojáshoz. Felismerhető az U alakjáról, amelynek köszönhetően egyszerre stimulálja a csiklót, a G-pontot és a partner péniszét. Hogyan? Egyszerűen.

 

Az egyik kart a partnere péniszével együtt vezeti be, a másikkal pedig felülről a csiklót elégíti ki. És mivel egy kép többet ér ezer szónál, nézze meg, hogyan néz ki egy párvibrátor és... indítsa be a képzeletét.
A szexuális játékszer kiválasztásakor vegye figyelembe annak vízállóságát is, mert nem minden eszköz használható a fürdőben vagy a zuhanyzóban.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Egy alkalmazás, több segédeszköz

Minden nő éjjeliszekrényének nélkülözhetetlen kiegészítője egy csiklóizgató. Egy kicsi és nagyon kifinomult eszköz, amely felejthetetlen nyomáshullámokat kombinál a vibrációkkal. Néhány perc alatt a célegyenesbe vezet, és általában aranyos utazó változatban is kapható, amely minden kézitáskában elfér.
És a partnere számára? Próbálja ki például a vibráló péniszgyűrűt, amely (kímélően!) megfékezi a pénisz véráramlását, így hosszabb ideig tartó és keményebb erekciót tesz lehetővé. Általában többféle intenzitású rezgést kínál, amelyet közvetlenül a gyűrűn szabályozhat, hogy mindkettőjüket kielégítse.