Skip to main content

Öblítők

Bestsellerek

Bár valószínűleg Ön is ezért szeretne öblítőt vásárolni, az öblítőhasználatnak azonban nem csak a frissesség és a kellemes illat az előnye. A frissen mosott ruha illata ugyanis nagyon gyorsan elillan, de éppen az öblítőnek köszönhetően tovább tart és intenzívebbé válik.

Az öblítő legfontosabb előnyei

  • Puhábbá teszi az anyagokat (különösen a természeteseket). A ruhák tapintása selymesebb, viseletük kellemesebb lesz.
  • Megszünteti a műszálak elektromos töltöttségét. Legközelebb már kibírja a frizurája, ha áthúzza fején a pulóverét!
  • Egyes anyagok tulajdonságait javítja. Így a ruha például nedvszívóbb vagy légáteresztőbb lehet.
  • Csökkenti a szárításhoz szükséges időt. Így a szárítógép is kevesebb energiát fog fogyasztani.
  • Az öblítők hatásának köszönhetően kevesebb időt tölt majd a vasalódeszka mellett: A ruha kevésbé gyűrődik és könnyebben vasalható.
  • Egyes ruhadarabok mágnesként vonzzák a szennyeződéseket. Az öblítő vékony filmmel fedi be a ruhák felszínét, hogy azok tovább tiszták maradjanak.

Mikor nem ajánlott az öblítő használata?

Különösen a funkciós ruhadarabok nincsenek jóban az öblítővel, mert annak hatására elveszíthetik különleges képességeiket. Ilyenek főleg a mikroszálas ruhák és a funkciós, légáteresztő membránból készült darabok.

Illatgyöngyök mosógépbe: Miért érdemes használni?

A maximálisan illatos ruhákért érdemes kipróbálni az illatgyöngyök használatát is. Ezek intenzívebb illatot adnak a ruhának, és funkciós darabokhoz vagy törölközőkhöz is használhatók (az utóbbiaknak nem rontják a nedvszívását). Elég néhány illatgyöngyöt tenni közvetlenül a mosógép dobjába, és már érezheti is a kellemes aromát! 

Válassza ki a legjobb öblítőt a Notino-n

Nálunk megtalálja a legnépszerűbb és mindig megbízható Coccolino, Silan és Lenor öblítőket, amelyek selymes tapintásúvá és friss illatúvá teszik a ruhákat. Nálunk megtalálja a kényes anyagokhoz, például gyapjúhoz vagy selyemhez ajánlott öblítőket is. Válasszon az öblítő mellé mosóport vagy mosógélt is, és élvezze a frissen mosott, illatos ruhák érzését!