NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil szemöldök ceruza

15×
NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil szemöldök ceruza
NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil szemöldök ceruza
árnyalat 01 Blonde 0.13 g
4 030Ft

4 030,00Ft / 1 db, áfával
Kód: NYX02022 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
20% kedvezmény a NYX Professional Makeup, L'Oréal Paris és Maybelline márkák bizonyos termékeire. Adja meg a mup20 kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 28.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 26.

Leírás NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil

Legyen a szemöldöke olyan egyenes, mintha vonalzóval rajzolta volna! Az NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil kétoldalú szemöldökceruza játszi könnyedséggel segít Önnek ebben. Az egyik oldalán lévő kemény, szögletes felülettel megrajzolhatóak a szemöldök körvonalai vagy az egyes szálak, a másik oldalon pedig a szófogadatlan szálakat megszelídítő, rugalmas kefe található.

Tulajdonságai:

  • megrajzolja és rendezett hatásúvá teszi a szemöldök körvonalait
  • lehetővé teszi a hiányzó szőrszálak pontos megrajzolását
  • egy szempillantás alatt gondoskodik a precíz formázásról
  • még a legfinomabb szőrszálakat is kiemeli
  • praktikus kefe is tartozik hozzá
  • összetétele vegán
  • könnyen felvihető

Alkalmazása:
Rövid mozdulatokkal rajzolja meg a körvonalakat és egészítse ki szemöldökét a kívánt formára. Az ecset segítségével fésülje felfelé a szőrszálakat az orrnyeregtől kiindulva.

NYX Professional Makeup a márkáról

A NYX Cosmetics dekoratív kozmetika márkát Toni Ko művészi maszkmester alapította, 1999-ben, Los Angelesben. A NYX Cosmetics kozmetika a legújabb sminkelési trendeket tükrözi. A márka választékában mindent megtalál, a rúzsoktól és make-upoktól egészen a professzionális kozmetikai ecsetekig.

A NYX Cosmetics termékek kiváló minőségűek, versenyképes áron kaphatók, és a stílusművészek körében is népszerűek. A NYX Cosmetics nemcsak szép belsőt kínál, de elegáns csomagolásokat is. A szép csomagolások kiteljesítik a világszerte népszerű NYX Cosmetics márka imázsát.

NYX cosmetics - gazdag pigmentek, tartós smink és a színek játékának mókás megközelítése. Találja meg a tökéletes sminket, és legyen profi a sminkelésben! A NYX Cosmetics nem teszteli termékeit állatokon.

Értékelés NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil15