NYX Professional MakeupEpic Wear Liner Stick vízálló szemceruza

4×
NYX Professional Makeup Epic Wear Liner Stick vízálló szemceruza
NYX Professional Makeup Epic Wear Liner Stick vízálló szemceruza

A vízálló NYX Professional Makeup Epic Wear Liner Stick szemceruza erősen telt színű, tartós, segítségével nyugodtan szabadon engedheti fantáziáját. Bízhat abban, hogy az elegánsan kihúzott szemek tökéletesek maradnak egész nap. Csak a kiválasztott színárnyalaton múlik. Ha van valami a kozmetikai táskájában, amit megillet a „tartós” jelző, az biztos ez a szemceruza.

Tulajdonságai:

  • 36 órán keresztül vízálló, nem kenődik el és nem fakul ki
  • erősen pigmentált a telt színű szemvonalért
  • matt és metál fényű szemhéjfestékek
  • a test más részére is lehet vele rajzolni

Alkalmazása:
Ízlés szerint húzza meg a vonalat a szempillák vonalán. Ha vékonyabb vonalat szeretne, előzőleg hegyezze ki a ceruzát.

A Notino tippje:
Igazán extravagáns sminket is tud ezzel a szemceruzával kialakítani. A szárnyhatásért húzza a vonalat a szempillák felső vonala mentén és húzza túl enyhén felfelé és még hosszabbra a külső szemzugon túl. Majd folytassa úgy, hogy visszavezeti a vonalat a másik irányba (a belső szemzug felé) a szemöldök alatt és körülbelül a szemhéj felénél fejezze be. Egy V alakú vonal jön létre.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Hatás
hosszantartó

A NYX Cosmetics dekoratív kozmetika márkát Toni Ko művészi maszkmester alapította, 1999-ben, Los Angelesben. A NYX Cosmetics kozmetika a legújabb sminkelési trendeket tükrözi. A márka választékában mindent megtalál, a rúzsoktól és make-upoktól egészen a professzionális kozmetikai ecsetekig.

A NYX Cosmetics termékek kiváló minőségűek, versenyképes áron kaphatók, és a stílusművészek körében is népszerűek. A NYX Cosmetics nemcsak szép belsőt kínál, de elegáns csomagolásokat is. A szép csomagolások kiteljesítik a világszerte népszerű NYX Cosmetics márka imázsát.

NYX cosmetics - gazdag pigmentek, tartós smink és a színek játékának mókás megközelítése. Találja meg a tökéletes sminket, és legyen profi a sminkelésben! A NYX Cosmetics nem teszteli termékeit állatokon.