Nuxe Nuxuriance Ultraráncfeltöltő éjszakai krém

Nuxe Nuxuriance Ultra ráncfeltöltő éjszakai krém
Nuxe Nuxuriance Ultra ráncfeltöltő éjszakai krém
Spóroljon
14 200Ft

Spóroljon 17%
50 ml
11 800Ft

Kód: NUX02625 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Érvényesítse a kozmetika kódot a kosarában és 15%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg kedvenc kozmetikumait.
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 10. 30.
Személyes átvétel
péntek 2020. 10. 30.

Nuxe Nuxuriance Ultra termékleírás
Tulajdonságok

Adja vissza bőre ragyogó, fiatalos megjelenését és kényeztesse a Nuxe Nuxuriance Ultra ráncfeltöltő éjszakai krémmel, amely az öregedés minden látható jele ellen hat! Sáfrány és bougainvillea bi-florális sejtjeinek kombinációját tartalmazza, aminek köszönhetően az arcbőr átfogóan megújul, korábbi teltsége visszatér, és kontúrjai megújulnak. Az arcbőr így lenyűgözően feszes, sima és kipihent marad.

Tulajdonságai:

 • visszaadja az arcbőr ragyogó és fiatalos megjelenését
 • támogatja a bőr megerősítését és kisimítását
 • helyreállítja az arcbőr természetes tömörségét
 • javítja az arcbőr kontúrjait
 • stimulálja a bőr általános megújulását
 • virágok, málna és szantálfa rafinált illatával

Összetétel:

 • több mint 91%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz
 • sáfránykivonat – átfogóan megújítja a bőrt
 • bougainvillea bi-florális sejtjei – támogatja a bőrsejtek megújulását,
  ezzel az öregedés minden jele ellen hat
 • opuncia kivonat

Alkalmazása:
Vigye fel minden este az alaposan megtisztított arcra, nyakra és dekoltázsra, ideális esetben az ugyanebbe a termékcsaládba tartozó szérum alkalmazása után. Egy kevés krémet melegítsen fel a tenyerében, majd felfelé irányuló mozdulatokkal masszírozza be az arcbőrébe. Ismételje 3×. Ezután vigye fel közvetlenül a homlok ráncaira is, és balról jobbra haladva húzza végig rajtuk a mutatóujját. Ezt is 3× ismételje. Végül gyengéden paskolva be az ujjakkal az arckontúrba és az áll alatti területbe, ezt is 3× ismételve.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, ráncok és érett bőr
Hatás
Anti-age, lifting, bőrsűrűséget helyreállító
Mikor használatos
éjjel

Nuxe a márkáról

A Nuxe kozmetika a természet erejét, a tudomány hatékonyságát és az érzékek megörvendeztetését ötvözi magában, hogy használata a legnagyobb örömöt adja. Ez az ötvözés tükröződik magában, a márka nevében - mely a „Nature“ és a „Luxury“ szavak kombinálásával jött létre - és az összes Nuxe-termékben is. A Nuxe kozmetika nem tartalmaz parabéneket és ásványi olajokat.

A Nuxe márka már az 50-es évek kezdetétől fokozatosan fejlődött. Igazi életet azonban majd csak 1989-ben, Aliza Jabès lehelt bele - az aromaterápia híve és a Nuxe Spa koncepció későbbi alapítója. Már az első, maga tervezte készítmény, a Nuxe Huile Prodigieuse® száraz olaj, azonnal hatalmas sikert aratott, és ma a márka ikonikus terméke.

A Nuxe társaság aktív kutatási tevékenységet folytat, és minden termékének fejlesztése eredeti, a modern botanikai ismereteken alapuló módszerek alkalmazásával történik. A Nuxe olajat ma arc- és testápoló készítmények komplex sorozata, valamint egy Nuxe parfüm is kiegészíti, melyet épp a legendás száraz olaj jellegzetes illata ihletett.

Értékelés Nuxe Nuxuriance Ultra