NuxeLe Soir Des Possibles Eau de Parfum hölgyeknek

Nuxe Le Soir Des Possibles Eau de Parfum hölgyeknek
Nuxe Le Soir Des Possibles Eau de Parfum hölgyeknek
50 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: NUX03251

Ajándékozza meg magát olyan illattal, melytől semmilyen társaságban nem maradhat észrevétlenül. A női Nuxe Le Soir Des Possibles eau de parfum a luxus és az exkluzivitás megtestesítője, és ötletes illatkompozíciója megörvendezteti még a legigényesebbeket is.

  • virágos illat
  • keleties illat
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • friss illat meleg időre

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL [N3802/A] A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Az illat fajtája
orientális

A Nuxe kozmetika a természet erejét, a tudomány hatékonyságát és az érzékek megörvendeztetését ötvözi magában, hogy használata a legnagyobb örömöt adja. Ez az ötvözés tükröződik magában, a márka nevében - mely a „Nature“ és a „Luxury“ szavak kombinálásával jött létre - és az összes Nuxe-termékben is. A Nuxe kozmetika nem tartalmaz parabéneket és ásványi olajokat.

A Nuxe márka már az 50-es évek kezdetétől fokozatosan fejlődött. Igazi életet azonban majd csak 1989-ben, Aliza Jabès lehelt bele - az aromaterápia híve és a Nuxe Spa koncepció későbbi alapítója. Már az első, maga tervezte készítmény, a Nuxe Huile Prodigieuse® száraz olaj, azonnal hatalmas sikert aratott, és ma a márka ikonikus terméke.

A Nuxe társaság aktív kutatási tevékenységet folytat, és minden termékének fejlesztése eredeti, a modern botanikai ismereteken alapuló módszerek alkalmazásával történik. A Nuxe olajat ma arc- és testápoló készítmények komplex sorozata, valamint egy Nuxe parfüm is kiegészíti, melyet épp a legendás száraz olaj jellegzetes illata ihletett.