Nuxe Insta-Masqueméregtelenítő arcmaszk az azonnali élénkítésért

Nuxe Insta-Masque méregtelenítő arcmaszk az azonnali élénkítésért
Nuxe Insta-Masque méregtelenítő arcmaszk az azonnali élénkítésért
6290Ft

Spóroljon 10%
50 ml
5660Ft

Kód: NUX03310 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 02. 19.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 02. 19.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Nuxe Insta-Masque termékleírás
Tulajdonságok

Készüljön fel a villámgyors méregtelenítésre és tegye akár 2 perc alatt ragyogóvá arcbőrét! A Nuxe Insta-Masque méregtelenítő arcpakolás növényi eredetű szén- és rózsavíz tartalmával az összes szennyeződést felfogja és eltávolítja. Eközben pedig nyugtatja, láthatóan világosítja és kellemesen selymessé teszi arcbőrét.

A pakolás erősen fekete színű és rendkívül kellemes géles textúrájú, ami öblítéskor emulzióvá változik. Üde, kissé fás illatának köszönhetően a rövid beauty rituálét még a kedvese társaságában is nyugodtan élvezheti.

Tulajdonságai:

  • minden faggyút és szennyeződést eltávolít az arcbőrről
  • megnyugtatja az esetleges irritációt és kipirosodást
  • üdévé, ragyogóvá és selymes tapintásúvá teszi az arcbőrt
  • cédrusfa- és bergamott illatával

Összetétele:

  • bambusz aktív szén – remekül eltávolítja az arcbőrről a felesleges faggyút és az összes szennyeződést
  • rózsavíz – nyugtatja, finomítja és hidratálttá teszi az arcbőrt

Alkalmazása:
Vigye fel a száraz arcbőrre, kerülje ki a szemkörnyéket. Hagyja 2 percig hatni, majd nedvesítse be a kezét és körkörös mozdulatokkal masszírozza át az arcát, amíg a pakolás géles textúrája emulzióvá nem változik. Ezután gondosan öblítse le. Heti 1-2 alkalommal alkalmazza.

Tulajdonságok

Mikor használatos
nappal
Hatás
Tisztítás, Méregtelenítés, pórusok minimalizálása, highlighter
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

Nuxe a márkáról

A Nuxe kozmetika a természet erejét, a tudomány hatékonyságát és az érzékek megörvendeztetését ötvözi magában, hogy használata a legnagyobb örömöt adja. Ez az ötvözés tükröződik magában, a márka nevében - mely a „Nature“ és a „Luxury“ szavak kombinálásával jött létre - és az összes Nuxe-termékben is. A Nuxe kozmetika nem tartalmaz parabéneket és ásványi olajokat.

A Nuxe márka már az 50-es évek kezdetétől fokozatosan fejlődött. Igazi életet azonban majd csak 1989-ben, Aliza Jabès lehelt bele - az aromaterápia híve és a Nuxe Spa koncepció későbbi alapítója. Már az első, maga tervezte készítmény, a Nuxe Huile Prodigieuse® száraz olaj, azonnal hatalmas sikert aratott, és ma a márka ikonikus terméke.

A Nuxe társaság aktív kutatási tevékenységet folytat, és minden termékének fejlesztése eredeti, a modern botanikai ismereteken alapuló módszerek alkalmazásával történik. A Nuxe olajat ma arc- és testápoló készítmények komplex sorozata, valamint egy Nuxe parfüm is kiegészíti, melyet épp a legendás száraz olaj jellegzetes illata ihletett.

Értékelés Nuxe Insta-Masque