Nuxe Magiqueajándékszett III. hölgyeknek

Nuxe Magique ajándékszett III. hölgyeknek
Nuxe Magique ajándékszett III. hölgyeknek
Új
10800Ft

Kód: NUX03346 | Raktáron

Prodigieux tusoló olaj 100 ml + Huile Prodigieuse multifunkciós száraz olaj arcra, testre és hajra 100 ml + Crème Prodigieuse Boost multikorrekciós nappali krém normál és kombinált bőrre 40 ml + Bougie Prodigieuse illatos gyertya 70 g

1
Ajándék az Ön számára
Használja a karacsony kódot a kosárban és vásároljon kozmetikumokkal és parfümökkel teli ajándékszetteket 10%-os kedvezménnyel.
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 12. 11.
Személyes átvétel
szerda 2019. 12. 11.
  • Összetétel
  • a márkáról
  • Értékelés

Tulajdonságok

Az olaj típusa
olajok keveréke
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
nappal
Hatás
egységesítés, highlighter, Táplálás, Hidratálás

Nuxe a márkáról

A Nuxe kozmetika a természet erejét, a tudomány hatékonyságát és az érzékek megörvendeztetését ötvözi magában, hogy használata a legnagyobb örömöt adja. Ez az ötvözés tükröződik magában, a márka nevében - mely a „Nature“ és a „Luxury“ szavak kombinálásával jött létre - és az összes Nuxe-termékben is. A Nuxe kozmetika nem tartalmaz parabéneket és ásványi olajokat.

A Nuxe márka már az 50-es évek kezdetétől fokozatosan fejlődött. Igazi életet azonban majd csak 1989-ben, Aliza Jabès lehelt bele - az aromaterápia híve és a Nuxe Spa koncepció későbbi alapítója. Már az első, maga tervezte készítmény, a Nuxe Huile Prodigieuse® száraz olaj, azonnal hatalmas sikert aratott, és ma a márka ikonikus terméke.

A Nuxe társaság aktív kutatási tevékenységet folytat, és minden termékének fejlesztése eredeti, a modern botanikai ismereteken alapuló módszerek alkalmazásával történik. A Nuxe olajat ma arc- és testápoló készítmények komplex sorozata, valamint egy Nuxe parfüm is kiegészíti, melyet épp a legendás száraz olaj jellegzetes illata ihletett.

Értékelés Nuxe Magique