Nuxe Huile Prodigieuse kozmetika szett I. hölgyeknek

Nuxe Huile Prodigieuse kozmetika szett I. hölgyeknek
Nuxe Huile Prodigieuse kozmetika szett I. hölgyeknek

Kód: NUX02133 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Huile Prodigieuse multifunkciós száraz olaj arcra, testre és hajra 100 ml + kozmetikai táska

Leírás Nuxe Huile Prodigieuse
Tulajdonságok

A szett tartalma:

  • Huile Prodigieuse multifunkciós száraz olaj arcra, testre és hajra 100 ml
  • kozmetikai táska

Tulajdonságok

Konzisztencia
száraz olaj
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Az olaj típusa
olajok keveréke
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Nuxe a márkáról

A Nuxe kozmetika a természet erejét, a tudomány hatékonyságát és az érzékek megörvendeztetését ötvözi magában, hogy használata a legnagyobb örömöt adja. Ez az ötvözés tükröződik magában, a márka nevében - mely a „Nature“ és a „Luxury“ szavak kombinálásával jött létre - és az összes Nuxe-termékben is. A Nuxe kozmetika nem tartalmaz parabéneket és ásványi olajokat.

A Nuxe márka már az 50-es évek kezdetétől fokozatosan fejlődött. Igazi életet azonban majd csak 1989-ben, Aliza Jabès lehelt bele - az aromaterápia híve és a Nuxe Spa koncepció későbbi alapítója. Már az első, maga tervezte készítmény, a Nuxe Huile Prodigieuse® száraz olaj, azonnal hatalmas sikert aratott, és ma a márka ikonikus terméke.

A Nuxe társaság aktív kutatási tevékenységet folytat, és minden termékének fejlesztése eredeti, a modern botanikai ismereteken alapuló módszerek alkalmazásával történik. A Nuxe olajat ma arc- és testápoló készítmények komplex sorozata, valamint egy Nuxe parfüm is kiegészíti, melyet épp a legendás száraz olaj jellegzetes illata ihletett.

Értékelés Nuxe Huile Prodigieuse