Nuxe Huile Prodigieuse

kozmetika szett I.

Nuxe Huile Prodigieuse kozmetika szett I.
Nuxe Huile Prodigieuse kozmetika szett I.
Nuxe Huile Prodigieuse kozmetika szett I.
Speciális kedvezmény
8 030Ft

Kód: NUX03011 | 1 db a raktáron

Doboz nélkül | Termék tartalma: 100%

A szett tartalma: Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil for Face, Body and Hair 100 ml + cosmetic bag

db
Ajándék az Ön számára
Szerezze be kedvenc márkáinak termékeit 15% kedvezménnyel. Használja a brandsalehu kódot.További információért kattintson ide. A kedvezmény nem vonatkozik az akcióban és leárazásban levő termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 03. 26.
Személyes átvétel
hétfő 2019. 03. 25.
Nuxe Huile Prodigieuse
| 8 030Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Az olaj típusa
olajok keveréke
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Kor
minden korosztálynak

Nuxe a márkáról

A Nuxe kozmetika a természet erejét, a tudomány hatékonyságát és az érzékek megörvendeztetését ötvözi magában, hogy használata a legnagyobb örömöt adja. Ez az ötvözés tükröződik magában, a márka nevében - mely a „Nature“ és a „Luxury“ szavak kombinálásával jött létre - és az összes Nuxe-termékben is. A Nuxe kozmetika nem tartalmaz parabéneket és ásványi olajokat.

A Nuxe márka már az 50-es évek kezdetétől fokozatosan fejlődött. Igazi életet azonban majd csak 1989-ben, Aliza Jabès lehelt bele - az aromaterápia híve és a Nuxe Spa koncepció későbbi alapítója. Már az első, maga tervezte készítmény, a Nuxe Huile Prodigieuse® száraz olaj, azonnal hatalmas sikert aratott, és ma a márka ikonikus terméke.

A Nuxe társaság aktív kutatási tevékenységet folytat, és minden termékének fejlesztése eredeti, a modern botanikai ismereteken alapuló módszerek alkalmazásával történik. A Nuxe olajat ma arc- és testápoló készítmények komplex sorozata, valamint egy Nuxe parfüm is kiegészíti, melyet épp a legendás száraz olaj jellegzetes illata ihletett.