Nuxe Huile Prodigieuse ádventi naptár

Nuxe Huile Prodigieuse ádventi naptár
Nuxe Huile Prodigieuse ádventi naptár
ádventi naptár

Kód: NUX03467 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Nuxe Huile Prodigieuse
Tulajdonságok

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden nő örül neki
  • miniatűr kiszerelésű termékeket tartalmaz

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, Nyugtatás, Anti-age, highlighter, Táplálás
Ajándék szett típusa
ádventi naptár
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

Nuxe a márkáról

A Nuxe kozmetika a természet erejét, a tudomány hatékonyságát és az érzékek megörvendeztetését ötvözi magában, hogy használata a legnagyobb örömöt adja. Ez az ötvözés tükröződik magában, a márka nevében - mely a „Nature“ és a „Luxury“ szavak kombinálásával jött létre - és az összes Nuxe-termékben is. A Nuxe kozmetika nem tartalmaz parabéneket és ásványi olajokat.

A Nuxe márka már az 50-es évek kezdetétől fokozatosan fejlődött. Igazi életet azonban majd csak 1989-ben, Aliza Jabès lehelt bele - az aromaterápia híve és a Nuxe Spa koncepció későbbi alapítója. Már az első, maga tervezte készítmény, a Nuxe Huile Prodigieuse® száraz olaj, azonnal hatalmas sikert aratott, és ma a márka ikonikus terméke.

A Nuxe társaság aktív kutatási tevékenységet folytat, és minden termékének fejlesztése eredeti, a modern botanikai ismereteken alapuló módszerek alkalmazásával történik. A Nuxe olajat ma arc- és testápoló készítmények komplex sorozata, valamint egy Nuxe parfüm is kiegészíti, melyet épp a legendás száraz olaj jellegzetes illata ihletett.

Értékelés Nuxe Huile Prodigieuse