Nuxe Aquabella

tökéletesítő testápoló kombinált bőrre

Nuxe Aquabella tökéletesítő testápoló kombinált bőrre
200 ml

Kód: NUX02313 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Nuxe Aquabella
200 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Nuxe Aquabella kozmetika leírása

Ahhoz, hogy az arcbőre egészséges és szép legyen, megfelelően törődnie is kell vele. A nappali és éjszakai készítmény megad minden szükséges ápolást az arcbőrének.

Tulajdonságok:

  • csökkenti a túlzott faggyútermelést
  • meggátolja a nem kívánt ragyogását
  • összehúzza a pórusokat
  • intenzíven hidratál

Használata:
Vigye fel a megtisztított arcbőrére és körkörös mozdulatokkal masszírozza bele. Használja minden reggel és/vagy este.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
kevert
Konzisztencia
tonik
Kor
minden korosztálynak

Nuxe a márkáról

A Nuxe kozmetika a természet erejét, a tudomány hatékonyságát és az érzékek megörvendeztetését ötvözi magában, hogy használata a legnagyobb örömöt adja. Ez az ötvözés tükröződik magában, a márka nevében - mely a „Nature“ és a „Luxury“ szavak kombinálásával jött létre - és az összes Nuxe-termékben is. A Nuxe kozmetika nem tartalmaz parabéneket és ásványi olajokat.

A Nuxe márka már az 50-es évek kezdetétől fokozatosan fejlődött. Igazi életet azonban majd csak 1989-ben, Aliza Jabès lehelt bele - az aromaterápia híve és a Nuxe Spa koncepció későbbi alapítója. Már az első, maga tervezte készítmény, a Nuxe Huile Prodigieuse® száraz olaj, azonnal hatalmas sikert aratott, és ma a márka ikonikus terméke.

A Nuxe társaság aktív kutatási tevékenységet folytat, és minden termékének fejlesztése eredeti, a modern botanikai ismereteken alapuló módszerek alkalmazásával történik. A Nuxe olajat ma arc- és testápoló készítmények komplex sorozata, valamint egy Nuxe parfüm is kiegészíti, melyet épp a legendás száraz olaj jellegzetes illata ihletett.