Nu_Be

nu_be parfümök - nu_be – a mindenség kezdetének illatai. A nu_be a fiatal olasz márka, a Flui-dounce első parfüm kollekciója, mely valóban művészi parfümök készítését vette célba. Olyan parfümöket készítenek, neves parfümőrök közreműködésével, melyeket a világűr keletkezése ihletett. A nu_be illatok egy bájos visszatérést biztosítanak a kezdetekhez, illatokba foglalva mesélik el a legrégibb történeteket, kreatív értelmezései az ősanyagnak és a világűr más alapvető elemeinek.

A Fluidounce márkát 2011 –ben alapította Alberto Borri, Serena Ghidini és Andrea Giammetti a divat világának tapasztalt szakemberei az olasz Parmában. Alberto Borri a családi hagyományokat követte, hisz az ő nagyapja volt Morris Profumi márka alapítója, mely az első jelentős olasz parfüm márkák közé tartozik. Albert hozzáállása abból a hitből született, hogy egy új márka létrehozásához szükséges visszatérni a gyökerekhez, az eredeti klasszikus parfüm gyártáshoz.

Minden Fluidounce parfüm egy illatos „előidézője“ az emlékeknek és a kapcsolatoknak, egy valódi személyes önkifejezés. Cselekvésre és elgondolkodásra ösztökél. A nu_be kollekció az alap elemek egyfajta periodikus táblázata. Mindegyikük a világűr egy elemére mutat, mely segít megértenünk a mindenség mély kapcsolatát.

A nu_be kollekció azon az elméleten alapszik, hogy minden érzékszervünk közül a szaglás az, mely leginkább képes összekötni minket az emberek eredetével, törölve az idő és a tér határait. A nu_be parfümök egy nem mindennapi világot, a felfedezések vilgűrét hozzák el nekünk, valamint betekintést engednek az eredetünk alapjába.

Az eau de parfum koncentrációban készített nu_be parfümök az egyes alap elemek (hidrogén, hélium, lítium, szén, oxigén, kén és higany) segítségével vizsgálják és rögzítik a születés drámai történetét. Ezen illatok keletkezésén együttműködtek Francoise Caron, Sylvie Fischer, Antoine Lie és Nicolas Bonneville neves parfümőrök. Ezek a kreatív illat kompozíciók egyszerű üvegcsékbe vannak zárva, melyeket csak az egyes elemek kémiai jele díszít.

Nemcsak fényűző illatot szeretne, hanem egy kicsit kutakodni is az eredetünk értelmében? Akkor fedezze fel a kapcsolatot a mindenség eredetének illatos periódikus táblázatának segítségével, me-lyet a nu_be mutat be nekünk …

nu_be – A kezdetekben volt az illat …

teljes szöveg szöveg elrejtése

Menu