Novellista Velvet Dusk Eau de Parfum unisex

Novellista Velvet Dusk Eau de Parfum unisex
Novellista Velvet Dusk Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
75 ml
33 800Ft

45 067Ft / 100 ml, áfával
Kód: NVL04279 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a brand20 kódot a kosarában, és 20%-kal kedvezménnyel vásárolhatja meg a NOVELLISTA termékeket.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 09.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 09.

Novellista Velvet Dusk parfüm leírása
Összetétel

Hagyja ragyogni karizmatikus személyiségét! Ehhez pedig önmagában is elegendő a NOVELLISTA VELVET DUSK Eau de Parfum. Garantáltan magára vonzza mások figyelmét, hiszen a gondosan kimunkált kombinációkban rejtőző, csábító akkordok egy csipetnyi titokzatosságot kölcsönöznek Önnek, amely rendkívül vonzóvá teszi Önt.

  • gendersemleges, fás-aromás illat
  • kiemeli az Ön karizmatikus auráját
  • az illatot Emilie Bouge francia parfümőr alkotta

Az illat összetétele
Egy szokatlan illat, amelynek alapillatában a bergamott, a mandarin és a grapefruit élénk jegyei az ibolyaszirmok frissességével társulnak. Hamarosan a vetiver, a szerecsendió és egy csipetnyi dohány mély jegyei kerülnek előtérbe. Az ámbra és a pézsma lágy illata tökéletességre emeli a teljes kompozíciót, és a cédrussal tökéletes egységet teremt a hosszú lecsengéshez.

Az illat ihletője: Hamlet
Talán senki más nem volt képes a műveiben olyan mesterien ecsetelni az élet és a halál, az erő és a gyengeség, a szerelem és a bosszú összetett kérdéseit, mint William Shakespeare. Ahogyan Hamlet története a világirodalom kortalan klasszikusa nemzedékek óta, úgy válik a NOVELLISTA VELVET DUSK is tökéletesen időtlenné az Ön számára, hiszen éppen ez a mű ihlette. Ezért ezzel az illattal soha nem hibázhat.

A kifinomult Eau de Parfum gyártása során kizárólag válogatott, a lehető legtisztább természetes illóolajokat és más összetevőket alkalmaznak. Magas koncentrációjuk gondoskodik az illat tartósságáról és intenzitásáról.

Legyen teljes az exkluzív NOVELLISTA illatokból álló gyűjteménye!
Megtetszett Önnek ez az illat? Akkor a NOVELLISTA márka más parfümjeit is meg kell ismernie. A franciaországi Grasse-ban elismert parfümőrök alkottak összesen 10 egyedülálló kompozíciót, és mindegyiket a világ legendás könyvei ihlették. Így az élet bármely pillanatához megtalálja a tökéletes illatot, amely új és merőben szokatlan élményt teremt. Az Ön parfümje, az Ön története.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, bergamott, ibolya levelek
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szerecsendió, dohány, vetiverfű
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, pézsma, cédrusfa
Az illat fajtája
aromás, fás

Értékelés Novellista Velvet Dusk