NOVELLISTARose Chant Eau de Parfum limitált kiadás unisex

NOVELLISTA Rose Chant Eau de Parfum limitált kiadás unisex
NOVELLISTA Rose Chant Eau de Parfum limitált kiadás unisex
Új
Ingyenes kiszállítás
75 ml
37 700Ft

Raktáron | 50 266,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: NVL04363
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon a különleges NOVELLISTA parfümök közül, 15% kedvezménnyel. Csak használja a novellista kódot. Ráadásul a rendelését postaköltség nélkül szállítjuk ki Önnek. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Alkossa meg a híres, romantikus szerelemi történet saját, teljesen személyes változatát. Az uniszex NOVELLISTA Rose Chant Eau de Parfum annak A csalogány és a rózsa elbeszélésnek az illatfeldolgozása, amely számos opera és balett alapja. Illatként megfogalmazva igazi, új művészi alkotássá válik az Ön bőrén.

  • virágos illat férfiaknak és nőknek  
  • fekete, matt üvegcsés limitált kiadás
  • Alex Lee parfümőr alkotta illat

Az illat összetétele
Fejillatát az írisz édes virágával harmonikusan elegyedő két rózsa, azaz a százlevelű és a damaszkuszi rózsa uralja. Kissé később megjelenik a bolgár rózsa, valamint a kompozíciónak mélységet adó jázmin illata is. Mindezt misztikus kicsengésű, a mámorító szerelmi kapcsolatot idéző, csipetnyi fahéj fűszerezi. A szantálfa és cédrusfa alkotta alapillat lehorgonyozza a kompozíciót, míg a pézsma az érzékiséget hivatott sejtetni.

Az illat inspirációja: A csalogány és a rózsa
Oscar Wilde a szerzője annak a tragikus történetnek, mely annyira erőteljes hatású, hogy még a parfümőröket is megihlette. A csalogány és a rózsa azt meséli el, hogyan áldozza fel a csalogány a saját életét a fiatal férfiért. A legszebb vörös rózsát adja a férfinek örök szerelméért. Ezt az illatot is magának a rózsának szentelték.

A NOVELLISTA Rose Chant parfüm illatkompozíciójában nemcsak a virágok királynőjének az illata árad, de a romantikus mű mélysége és a feltétel nélküli szerelem is jelen van benne. „Adj nekem vörös rózsát“, kiáltotta, „és én eléneklem neked a legédesebb dalomat.“ (A csalogány és a rózsa, Oscar Wilde)

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
százlevelű rózsa, nőszirom, török rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
arab jázmin, fahéj, bolgár rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, szantálfa, cédrusfa
Az illat fajtája
virágos