Novellista Crazy RichEau de Parfum unisex

Novellista Crazy Rich Eau de Parfum unisex
Novellista Crazy Rich Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
Új
75 ml
33 800Ft

Kód: NVL04274 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 08.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 12. 07.

Novellista Crazy Rich parfüm leírása
Összetétel

Hagyja, hogy elragadja a gondtalan partik hangulata, ahol maximális intenzitással folyik a szórakozás! A NOVELLISTA CRAZY RICH Eau de Parfum olyan helyre repíti Önt, ahol mindenki mosolyog és nagykanállal falja az életet. Tegyen minden egyes napot csillogóbbá ezzel az illattal, és legyen részese egy örökké tartó bulinak!

  • gendersemleges, gyümölcsös-virágos illat
  • minden pillanatot különleges alkalommá tesz  
  • az illat alkotója Christian Vermorel francia parfümőr

Az illat összetétele
A mandarin és a zöld alma ízletes fejjegyei, valamint az ibolyaszirmok friss érintése úgy tárul fel, mintha egy üveg pezsgő nyílna ki. Ez a társítás azonnal gondoskodik a játékos és gondtalan kedv áradatáról. A tűzijáték szikráinál is fényesebb virágos jegyeket a jázmin, a pelargónia és az elegáns bolgár rózsa kifinomult ötvözete alkotja. Az alapillatot az ausztrál szantálfa érzéki jegyei, a ritka pézsma és az egzotikus ylang-ylang alkotják.

Az illat ihletője: A nagy Gatsby
A NOVELLISTA CRAZY RICH illatát A nagy Gatsby, J. F. Fitzgerald világszerte és nemzedékek által ünnepelt regénye ihlette. A regényt az idealizmus és a húszas években szokványos dekadens partik jellemzik.

A hosszan tartó érzéki élményről a magas koncentrációjú illóolajok, többek között a legtisztább és legdrágább olajok gondoskodnak. Mindez időtlen és rendkívül elegáns üvegcsében rejtőzik.

Legyen teljes az exkluzív NOVELLISTA illatokból álló gyűjteménye!
Megtetszett Önnek ez az illat? Akkor a NOVELLISTA márka más parfümjeit is meg kell ismernie. A franciaországi Grasse-ban elismert parfümőrök alkottak összesen 10 egyedülálló kompozíciót, és mindegyiket a világ legendás könyvei ihlették. Így az élet bármely pillanatához megtalálja a tökéletes illatot, amely új és merőben szokatlan élményt teremt. Az Ön parfümje, az Ön története.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ibolya levelek, mandarin virága, zöldalma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
arab jázmin, gólyaorr, bolgár rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, ylang-ylang, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Értékelés Novellista Crazy Rich