Novellista Blue Fortune Eau de Parfum uraknak

1×
Novellista Blue Fortune Eau de Parfum uraknak
Novellista Blue Fortune Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
75 ml
33 800Ft

45 067Ft / 100 ml, áfával
Kód: NVL04273 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 03. 08.
Személyes átvétel
szombat 2021. 03. 06.

Novellista Blue Fortune parfüm leírása
Összetétel

Ha csábítják Önt a kalandok, keresse őket bátran! A NOVELLISTA BLUE FORTUNE Eau de Parfum kellő merészséget és energiát ad Önnek, és hamarosan a legfontosabb kiegészítőjévé válik. Ezzel az illattal minden helyzetet különleges eleganciával fog kezelni. 

  • gendersemleges, chypre illat gyümölcsös jegyekkel
  • az illat lehetővé teszi, hogy teljességükben élje meg az izgalmas pillanatokat
  • az illat létrejötte Christian Vermorel parfümőrnek köszönhető

Az illat összetétele
A tökéletes frissességet idéző kezdeti kombinációt limeolaj és tiszta, enyhén kesernyés boróka alkotja, amelyeket a kálmos melengető jegyei tesznek teljessé. Utánuk a törékeny jázminnal és palkával kísért rózsa tiszta esszenciája vonja magára a figyelmet. Végül mély jegyeket alkot az elemi illóolaja, a cédrusfa és a pacsuli, amelyek mintha a tenger fenekéről érkeztek volna.

Az illat ihletője: Monte Cristo grófja
Monte Cristo grófjának története Alexandre Dumas francia író tálalásában az emberi erkölcsöt és becsületet, valamint a kalandvágyó személyiség jellemzőit mutatja be. Az író mesterien ábrázolja a szabadságvágyat és a vagyon valódi értékével is foglalkozik. Az átütő történet, amely már számtalan olvasót ragadott magával, tökéletes előképe ennek az Eau de Parfum-nek, amely hasonló intenzitással nyűgözi le az érzékeket.

A NOVELLISTA BLUE FORTUNE nemcsak a története, hanem tartóssága révén is kiemelkedő. Ezt a legtisztább természetes illóolajoknak és más ritka összetevőknek köszönheti, amelyek mind magas koncentrációban vannak benne jelen.

Legyen teljes az exkluzív NOVELLISTA illatokból álló gyűjteménye!
Megtetszett Önnek ez az illat? Akkor a NOVELLISTA márka más parfümjeit is meg kell ismernie. A franciaországi Grasse-ban elismert parfümőrök alkottak összesen 10 egyedülálló kompozíciót, és mindegyiket a világ legendás könyvei ihlették. Így az élet bármely pillanatához megtalálja a tökéletes illatot, amely új és merőben szokatlan élményt teremt. Az Ön parfümje, az Ön története.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
palkaszár, borókabogyó, limett
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
iszapsás, jázmin, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
elemi olaj, cédrusfa, pacsuli
Az illat fajtája
gyümölcsös, chypre

Értékelés Novellista Blue Fortune1