Novellista Blue FortuneEau de Parfum unisex

Novellista Blue Fortune Eau de Parfum unisex
Novellista Blue Fortune Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
Új
75 ml
33 800Ft

Kód: NVL04273 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 08.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 12. 07.

Novellista Blue Fortune parfüm leírása
Összetétel

Ha csábítják Önt a kalandok, keresse őket bátran! A NOVELLISTA BLUE FORTUNE Eau de Parfum kellő merészséget és energiát ad Önnek, és hamarosan a legfontosabb kiegészítőjévé válik. Ezzel az illattal minden helyzetet különleges eleganciával fog kezelni. 

  • gendersemleges, chypre illat gyümölcsös jegyekkel
  • az illat lehetővé teszi, hogy teljességükben élje meg az izgalmas pillanatokat
  • az illat létrejötte Christian Vermorel parfümőrnek köszönhető

Az illat összetétele
A tökéletes frissességet idéző kezdeti kombinációt limeolaj és tiszta, enyhén kesernyés boróka alkotja, amelyeket a kálmos melengető jegyei tesznek teljessé. Utánuk a törékeny jázminnal és palkával kísért rózsa tiszta esszenciája vonja magára a figyelmet. Végül mély jegyeket alkot az elemi illóolaja, a cédrusfa és a pacsuli, amelyek mintha a tenger fenekéről érkeztek volna.

Az illat ihletője: Monte Cristo grófja
Monte Cristo grófjának története Alexandre Dumas francia író tálalásában az emberi erkölcsöt és becsületet, valamint a kalandvágyó személyiség jellemzőit mutatja be. Az író mesterien ábrázolja a szabadságvágyat és a vagyon valódi értékével is foglalkozik. Az átütő történet, amely már számtalan olvasót ragadott magával, tökéletes előképe ennek az Eau de Parfum-nek, amely hasonló intenzitással nyűgözi le az érzékeket.

A NOVELLISTA BLUE FORTUNE nemcsak a története, hanem tartóssága révén is kiemelkedő. Ezt a legtisztább természetes illóolajoknak és más ritka összetevőknek köszönheti, amelyek mind magas koncentrációban vannak benne jelen.

Legyen teljes az exkluzív NOVELLISTA illatokból álló gyűjteménye!
Megtetszett Önnek ez az illat? Akkor a NOVELLISTA márka más parfümjeit is meg kell ismernie. A franciaországi Grasse-ban elismert parfümőrök alkottak összesen 10 egyedülálló kompozíciót, és mindegyiket a világ legendás könyvei ihlették. Így az élet bármely pillanatához megtalálja a tökéletes illatot, amely új és merőben szokatlan élményt teremt. Az Ön parfümje, az Ön története.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
borókabogyó, palkaszár, limett
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, iszapsás, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, cédrusfa, elemi olaj
Az illat fajtája
gyümölcsös, chypre

Értékelés Novellista Blue Fortune