NotinoWooden Collection árnyékoló - és satírecset

Notino Wooden Collection árnyékoló - és satírecset
Notino Wooden Collection árnyékoló - és satírecset
Ingyenes kiszállítás
4 620Ft

4 620,00Ft / 1 db, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: NOI02417 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 09. 24.
Személyes átvétel
péntek 2021. 09. 24.

Leírás Notino Wooden Collection

A szemhéjfestékek finom átmenetei és egyenletes eldolgozása elengedhetetlen a szép szemsminkhez. A Notino Wooden Collection árnyékoló- és satírozó-ecset mérhetetlenül megkönnyíti ezt a lépést. A mindig tökéletes eredményt a markolatban erősen rögzített, sűrű és puha sörték kiemelkedő minősége garantálja.

Maga a markolat diófából készült és kényelmes fogást tesz lehetővé. Mindegy, hogy Ön kezdő a sminkelés terén vagy már évek tapasztalataival rendelkezik, ezzel az ecsettel igazi profi hatást érhet el még a szemhéj hajlataiban is. Bízzon a minőségben és hozza ki a lehető legtöbbet a sminkelésből!

Tulajdonságai:

  • ecset a szemhéjfesték egyenletes felvitelére és átmenetek alkotására a mélyítővonalban
  • egyenletes átmenetekhez (blending) és füstös sminkhez
  • egyenletesen oszlatják el a festéket
  • vegán termék

Anyag:

  • magas minőségű szintetikus sörték, amelyek kecskeszőrt utánoznak
  • a markolat 100% diófából készült

Használata:
Vegyen egy kevés szemhéjfestéket az ecsetre és ütögesse le a felesleges mennyiséget. Fogja meg az ecset végét és kétfelé irányuló finom húzásokkal vigye fel a szemhéjfestéket a mélyítővonalba, hogy kiemelje a szemnek plasztikus megjelenést adó területet.
Rendszeresen tisztítsa az ecsetet élettartama és tökéletes állapota maximális meghosszabbítására. Használjon ecsetekhez készült tisztítószereket. Tisztítás után mindig finoman törölje meg az ecsetet törölközővel.

Notino a márkáról

A Notino mindig elegáns, trendi és a legjobb minőséget kínálja. A Notino segít kielégíteni a mindennapi igényeit és vágyait. A Notino segít Önnek stílusos és felejthetetlen rituálékat kialakítani egész nap. A Notinoval szépnek és egyedülállónak érzi majd magát. ÖN a mi inspirációnk.

Értékelés Notino Wooden Collection