NotinoWooden Collection arcpír- és bronzosító ecset

Notino Wooden Collection arcpír- és bronzosító ecset
Notino Wooden Collection arcpír- és bronzosító ecset
Ingyenes kiszállítás
6 200Ft

6 200,00Ft / 1 db, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: NOI02415 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 09. 24.
Személyes átvétel
péntek 2021. 09. 24.

Leírás Notino Wooden Collection

Ha fontos Önnek, hogy sminkje ne csak szép legyen, hanem hibátlanul tökéletes is, mintha igazi profi készítette volna, válassza a Notino Wooden Collection pirosító- és bronzosító ecsetet, amely mindig kifogástalan eredményt nyújt. Titka a felhasznált anyagokban rejlik, amelyek a Wooden kollekcióban mind első osztályúak.

A pirosító, a bronzosító vagy a teljes arckontúr felvitelét ezentúl sokkal könnyebben és gyorsabban teheti meg. Az enyhén ferde, sűrű és puha sörték gondoskodnak a por állagú termékek egyenletes felviteléről. A kényelmes fa markolat pedig garantálja, hogy minden egyes ecsetvonás pontos legyen.

Tulajdonságai:

  • enyhén ferde formájú ecset sűrű és puha sörtékkel
  • ideális por állagú termékek felviteléhez (pirosító, bronzosító)
  • természetes kontúrozáshoz is ideális
  • vegán termék

Anyag:

  • első osztályú sörték a póniszőr sörtékhez hasonló előnyökkel
  • kényelmes markolat, 100% diófából

Használata:
Vegyen az ecsetre pirosítót, bronzosítót vagy más por állagú terméket, a felesleges mennyiséget finoman ütögesse le, majd vigye fel az arc megfelelő területeire. Először mindig kisebb mennyiséget használjon, majd vigyen fel további rétegeket a kívánt eredmény eléréséig.
A rendszeresen tisztított ecset hosszú ideig megőrzi tökéletes állapotát. A tisztításhoz használjon erre a célra készült termékeket, majd törölközővel finoman törölje meg az ecsetet.

Notino a márkáról

A Notino mindig elegáns, trendi és a legjobb minőséget kínálja. A Notino segít kielégíteni a mindennapi igényeit és vágyait. A Notino segít Önnek stílusos és felejthetetlen rituálékat kialakítani egész nap. A Notinoval szépnek és egyedülállónak érzi majd magát. ÖN a mi inspirációnk.

Értékelés Notino Wooden Collection