NotinoPastel Collection Kabuki sminkecset

Notino Pastel Collection Kabuki sminkecset
Notino Pastel Collection Kabuki sminkecset
Új
4 200Ft

4 200,00Ft / 1 db, áfával
Kód: NOI02589 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Notino Pastel Collection

Selymes, többfunkciós és stílusos – ilyen a Notino Pastel Collection kabuki ecsetje, amely szerelem lesz már az első érintésre. Sörtéi meggyőzik sűrűségükkel és puhaságukkal, amelyek biztosítják a bronzosító vagy más púderes termékek egyenletes felvitelét. Éppen akkora, hogy az arccsont alatti részeket kiemelje, de a testre is kiválóan használható.

Tulajdonságai:

  • többfunkciósan használható sminktermékek felviteléhez
  • könnyű kezelést biztosító, rövid nyél ecsettel
  • sűrűn kötött sörtéi nagyon finom puhák
  • egyenletesen viszik fel a készítményeket
  • ideálisan használható a testre is

Anyaga:

  • szintetikus sörték

Használata:
Vegye fel a készítményt a kabuki ecsettel, majd ütögesse le róla a felesleget. Vigye fel egyenletesen a kívánt arcterületekre és dolgozza el.
Ha szeretné megőrizni az ecset maximális élettartamát, tisztítsa rendszeresen megfelelő tisztítószerrel. Utána mindig szárítsa meg finoman törölközővel, és hagyja teljesen megszáradni.

Notino a márkáról

A Notino mindig elegáns, trendi és a legjobb minőséget kínálja. A Notino segít kielégíteni a mindennapi igényeit és vágyait. A Notino segít Önnek stílusos és felejthetetlen rituálékat kialakítani egész nap. A Notinoval szépnek és egyedülállónak érzi majd magát. ÖN a mi inspirációnk.

Értékelés Notino Pastel Collection