Notino Travelutazási készlet I. hölgyeknek

Notino Travel utazási készlet I. hölgyeknek
Notino Travel utazási készlet I. hölgyeknek

Kód: VZR11721 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Nobea PINK CORAL fényes ajakrúzs + Saffee micellás sminklemosó kendő 2 db + NOTINO mattító kendő 50 db + NOTINO átlátszó kozmetikai táska

Notino Travel termékleírás
Tulajdonságok

Lepje meg magát vagy szeretteit NotinoTravel kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

Tulajdonságok:

  • komplett ápolás a tökéletes megjelenéshez
  • ideális az utazáshoz

Összetétel:

  • ráadás kicsi luxustáska

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
utazási készlet

Notino a márkáról

Már több mint 15 éve a szépség világában tevékenykedünk, és ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalatra és ötletre tettünk szert. Termékeinket olyan ügyfeleink ihlették, akiket a szépség ugyanúgy szórakoztat, mint minket, és akik nem érik be akármivel.

Arra törekszünk, hogy a Notino a legmagasabb minőséget kínálja a lehető legkedvezőbb áron. Csapatunk eredeti és minden alkalomra népszerű termékválasztékot kínál, kezdve a praktikus kozmetikai daraboktól és utazó szettektől egészen az olyan személyre szabott szolgáltatásokig, mint a parfümök gravírozása és a luxus-ajándékcsomagolás. Odafigyelünk az Ön igényeire, és tudjuk, hogy a működő, dizájnos és átgondolt kozmetikai kellékek jó helyen lesznek Önnél. Az a célunk, hogy a szépséget mindenki számára elérhetővé tegyük.

Az összes terméket kizárólag a Notino-n találja meg, ahol folyamatosan a portfóliónk bővítésén és új innovatív eljárásokon dolgozunk.

Értékelés Notino Travel