Notino Glamour Collection Blotting Papersmattító kendő

3×
Notino Glamour Collection Blotting Papers mattító kendő
Notino Glamour Collection Blotting Papers mattító kendő
Ingyenes kiszállítás
50 db
1 850Ft

Kód: NOI02154 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 06. 08.
Személyes átvétel
szombat 2020. 06. 06.

Notino Glamour Collection Blotting Papers termékleírás

Tüntesse el bőre kellemetlen fényét néhány másodperc alatt! A Notino Glamour Collection Blotting Papers mattító lapocskák praktikus kiszerelésüknek köszönhetően mindig Önnel lehetnek. Elég egyet elővennie a táskájából vagy a zsebéből és az arcbőrre helyeznie, a kellemetlen fénynek nyoma sem marad.

Elutazik vagy csak egy kis kézitáskát visz magával este? Mindegy, hogy milyen programot tervezett, a mattító lapocskák bárhol elférnek – ott is, ahol a púder, az ecset és a kézitükör már nem. Frissítse fel sminkjét bárhol, ahol szüksége lehet rá!

Tulajdonságai:

  • a vékony lapocskák megszüntetik a bőr túlzott csillogását
  • a sminket kímélve itatják fel a felesleges faggyút
  • azonnal mattá teszik a bőrképet
  • a rendkívül vékony lapok alkalmazkodnak az arc formájához
  • a lapok egyetlen mozdulattal, könnyen kivehetőek a csomagolásból
  • kis méret, amely ideális utazáshoz

Alkalmazása:
Helyezzen egy lapocskát az arc átfényesedett területeire. Gyengéden nyomja az arcbőrre, rövid ideig hagyja, hogy felszívja a faggyút, majd dobja el. Ajánlott a T-zóna (homlok, orr, orca, áll) kezelésére.

Notino a márkáról

Már több mint 15 éve a szépség világában tevékenykedünk, és ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalatra és ötletre tettünk szert. Termékeinket olyan ügyfeleink ihlették, akiket a szépség ugyanúgy szórakoztat, mint minket, és akik nem érik be akármivel.

Arra törekszünk, hogy a Notino a legmagasabb minőséget kínálja a lehető legkedvezőbb áron. Csapatunk eredeti és minden alkalomra népszerű termékválasztékot kínál, kezdve a praktikus kozmetikai daraboktól és utazó szettektől egészen az olyan személyre szabott szolgáltatásokig, mint a parfümök gravírozása és a luxus-ajándékcsomagolás. Odafigyelünk az Ön igényeire, és tudjuk, hogy a működő, dizájnos és átgondolt kozmetikai kellékek jó helyen lesznek Önnél. Az a célunk, hogy a szépséget mindenki számára elérhetővé tegyük.

Az összes terméket kizárólag a Notino-n találja meg, ahol folyamatosan a portfóliónk bővítésén és új innovatív eljárásokon dolgozunk.

Értékelés Notino Glamour Collection Blotting Papers