NotinoLuxe Collection precíz make-up szivacs

Notino Luxe Collection precíz make-up szivacs
Notino Luxe Collection precíz make-up szivacs
Spóroljon
3 895Ft

Spóroljon 21%
3 050Ft

3 050,00Ft / 1 db, áfával
Kód: NOI02536 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Notino Luxe Collection

Ha Ön is a márványos dizájn áldozatául esett, akkor nem hiányozhat a Notino Luxe Collection precíz sminkszivacs a készletéből. Ha szeretné mindig hibátlanul felvinni az alapozót, akkor erre szüksége lesz. Élmény vele sminkelés, ráadásul egyszerű és gyors is.

Nem hagy foltokat, nem eredményez maszkhatást. Ha nedvesen használja, nem kell attól tartani, hogy a kelleténél több terméket szív magába. Éppen ellenkezőleg, kiválóan alkalmas finom árnyékolásra, ami nélkül majd el sem tudja képzelni a sminkelést. Mostanra már nők ezrei nem engednek ebből az apró csodából.

Tulajdonságai:

  • puha szivacs az alapozó könnyű és gyors felviteléhez
  • keskeny vége eléri az arc minden hajlatát
  • szélesebb vége ideális a nagyobb felületekhez
  • jól kézre esik, kis méretének köszönhetően ideális utazáshoz is
  • használata nagyon kellemes az arcbőrön

Használata:
Először nedvesítse be a szivacsot, és csavarja ki belőle vizet. Vigye fel az alapozót a szivacs segítségével az arcbőrre a középétől a szélek felé haladva, és satírozza el. Használat után tisztítsa meg vízzel és gyengéd tisztítószerrel, majd hagyja megszáradni.

Notino a márkáról

A Notino mindig elegáns, trendi és a legjobb minőséget kínálja. A Notino segít kielégíteni a mindennapi igényeit és vágyait. A Notino segít Önnek stílusos és felejthetetlen rituálékat kialakítani egész nap. A Notinoval szépnek és egyedülállónak érzi majd magát. ÖN a mi inspirációnk.

Értékelés Notino Luxe Collection