Notino Luxe Collection kozmetikai tükör

Notino Luxe Collection kozmetikai tükör
Notino Luxe Collection kozmetikai tükör
3 650Ft

Kód: NOI02539 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 01. 19.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 01. 18.

Notino Luxe Collection termékleírás

Egy darab nem elég belőle egy nőnek sem. Szerezzen be egy szép Notino Luxe Collection kozmetikai tükröt a kedvenc táskájába. Mindig készenlétben lesz, és napközben néhány másodperc alatt megnyugtatja Önt, hogy sminkje és frizurája még mindig tökéletes.

Az egyik oldalán klasszikus tükör található, a másikon egy nagyobbító tükör. Ennek köszönhetően egyetlen szőrszál sem marad észrevétlenül, és a rúzst is tökéletes precizitással tudja felvinni. Az elegáns rozéarany színt nem lehet megunni, hangsúlyt ad stílusának, bárhol is veszi elő. 

Tulajdonságai:

  • kétoldalú tükör kézitáskába
  • a klasszikus tükör ideális az összképhez
  • nagyítótükör az apró részletekhez
  • ellenálló műanyagból készült
  • luxus kivitelű rozéarany színben

Méretek:

  • ⌀ a tükör átmérője – 6,5 cm

Notino a márkáról

Már több mint 15 éve a szépség világában tevékenykedünk, és ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalatra és ötletre tettünk szert. Termékeinket olyan ügyfeleink ihlették, akiket a szépség ugyanúgy szórakoztat, mint minket, és akik nem érik be akármivel.

Arra törekszünk, hogy a Notino a legmagasabb minőséget kínálja a lehető legkedvezőbb áron. Csapatunk eredeti és minden alkalomra népszerű termékválasztékot kínál, kezdve a praktikus kozmetikai daraboktól és utazó szettektől egészen az olyan személyre szabott szolgáltatásokig, mint a parfümök gravírozása és a luxus-ajándékcsomagolás. Odafigyelünk az Ön igényeire, és tudjuk, hogy a működő, dizájnos és átgondolt kozmetikai kellékek jó helyen lesznek Önnél. Az a célunk, hogy a szépséget mindenki számára elérhetővé tegyük.

Az összes terméket kizárólag a Notino-n találja meg, ahol folyamatosan a portfóliónk bővítésén és új innovatív eljárásokon dolgozunk.

Értékelés Notino Luxe Collection