NotinoJoy Collection kozmetikai kistáska két rekesszel

Notino Joy Collection kozmetikai kistáska két rekesszel
Notino Joy Collection kozmetikai kistáska két rekesszel
Akció
Spóroljon
4 740Ft

Spóroljon 14%
M méret
4 030Ft

4 030,00Ft / 1 db, áfával
Kód: NOI02455 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
kedd 2021. 09. 28.

Leírás Notino Joy Collection

Mindegy, hogy hová utazik, kedvenc kozmetikumait legtöbbször muszáj magával vinnie. A Notino Joy Collection neszesszer pedig segít Önnek tökéletes rendet tartani közöttük, és ragyogó színének köszönhetően a leghatalmasabb bőrönd mélyén sem tűnik el. A leghasznosabbnak minden bizonnyal a két tágas zsebet fogja találni.

A kisebb zseb ideális az apróbb termékek számára, a nagyobb pedig a méretesebb készítményeket is elnyeli, ezen belül ráadásul két további rekeszt talál – az, hogy mit tárol bennük csak Önön múlik. A cipzár gondoskodik róla, hogy minden termék a helyén maradjon és tökéletesen védve legye az utazás hatásaival szemben.

Tulajdonságai:

 • tágas neszesszer cipzárral
 • egy nagyobb és egy kisebb zsebbel
 • lemosható anyagból
 • elegáns és trendi színben
 • anyaga: poliészter
 • méretei:
  szé: 26,5 cm
  mé: 6,8 cm
  ma: 16 cm

Notino a márkáról

A Notino mindig elegáns, trendi és a legjobb minőséget kínálja. A Notino segít kielégíteni a mindennapi igényeit és vágyait. A Notino segít Önnek stílusos és felejthetetlen rituálékat kialakítani egész nap. A Notinoval szépnek és egyedülállónak érzi majd magát. ÖN a mi inspirációnk.

Értékelés Notino Joy Collection