Notino Home Scented Cards Rose & Powderillatosító kártya 3 db

5×
Notino Home Scented Cards Rose & Powder illatosító kártya 3 db
Notino Home Scented Cards Rose & Powder illatosító kártya 3 db
3 500Ft

Kód: NOI02243 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 08. 13.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 08. 13.

Notino Home Scented Cards Rose & Powder parfüm leírása
Összetétel

A Notino Home Rose & Powder illatkártya rózsa-aromát és üde, zöld tónusokat kölcsönöz szekrényében a ruháknak, fiókjában a cipőknek, autója belterének, de táskája belsejének is. Az illatos esszenciák támogatják jó hangulatát és ellazítják a nehezebb napokon. Kényeztesse magát egy kis rózsaszínnel a hétköznapok szürkeségében!

Tulajdonságai:

  • a kiszerelésben 3 darab található
  • ruhásszekrénybe, cipőszekrénybe, de autóba is ajánlott
  • függesztő-szalaggal ellátva
  • a kártya illata 2 hónapig tart
  • finom rózsaszínben
  • méretei: 10 × 6,6 cm

Illatkompozíció:
Először friss, zöld tónusok és citrom érződik. Ezután rózsa, írisz és lédús málna illata szabadul fel. Az illat hátterét vanília és tiszta pézsmajegyek adják.

Használata:
Vegye ki a kártyát a celofáncsomagolásból, és – a masni segítségével – akassza fel a térben, vagy helyezze be a fiókba, a ruhák közé. Kerülje a közvetlen bőrrel való érintkezést! Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat után dobja a vegyes hulladékba.

Összetétel

Lakásillatosító fajtája
virágos, édes

Notino a márkáról

Már több mint 15 éve a szépség világában tevékenykedünk, és ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalatra és ötletre tettünk szert. Termékeinket olyan ügyfeleink ihlették, akiket a szépség ugyanúgy szórakoztat, mint minket, és akik nem érik be akármivel.

Arra törekszünk, hogy a Notino a legmagasabb minőséget kínálja a lehető legkedvezőbb áron. Csapatunk eredeti és minden alkalomra népszerű termékválasztékot kínál, kezdve a praktikus kozmetikai daraboktól és utazó szettektől egészen az olyan személyre szabott szolgáltatásokig, mint a parfümök gravírozása és a luxus-ajándékcsomagolás. Odafigyelünk az Ön igényeire, és tudjuk, hogy a működő, dizájnos és átgondolt kozmetikai kellékek jó helyen lesznek Önnél. Az a célunk, hogy a szépséget mindenki számára elérhetővé tegyük.

Az összes terméket kizárólag a Notino-n találja meg, ahol folyamatosan a portfóliónk bővítésén és új innovatív eljárásokon dolgozunk.

Értékelés Notino Home Scented Cards Rose & Powder