NotinoHome Collection Feelin' Peaceful (Cherry Blossom Scented Candle) illatos gyertya

Notino Home Collection Feelin' Peaceful (Cherry Blossom Scented Candle) illatos gyertya  360 g
Notino Home Collection Feelin' Peaceful (Cherry Blossom Scented Candle) illatos gyertya  360 g
Új
360 g
9 800Ft

Raktáron | 2 722,22Ft / 100 g, áfával | Kód: VZR19531
1
Ajándék az Ön számára
20% kedvezmény a NOTINO márkára. Adja meg a notino20 kódot a kosarában, és az Öné a kedvezmény! A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
szerda 2022. 01. 19.
Személyes átvétel
szerda 2022. 01. 19.

A cseresznyevirág jegyei az ellazulásért és a nyugalom kellemes érzéséért.

Az otthonunk a nyugalom, az ellazulás és a jó hangulat oázisa. A Notino Home Collection Feelin' Peaceful illatgyertya segít Önnek még intenzívebben megélni ezt. A cseresznyevirág illata mellett más, hangulatjavító illatok is kibontakoznak, amelyeket ezentúl bármikor élvezhet – csak gyújtsa meg a kanócot.

Tulajdonságai:

  • csodás illatával fokozatosan és egyenletesen illatosítja a teret
  • nyugodt, kellemes és optimista légkört teremt
  • beltéri dizájnkiegészítő
  • kb. 35–38 órás égési idő (a mérettől függ)
  • 1 vagy 3 kanóccal (a mérettől függ)
  • ajándékként is ideális

Az illat összetétele:
A gyertya meggyújtása után először a cseresznye és az eper jegyei köszöntik Önt, amelyek harmonikusan kapcsolódnak össze az ananásszal és a banánnal. Hamarosan a narancsvirág és a cseresznyevirág kéri az Ön figyelmét, amelyeket rózsa tesz teljessé. Az illatkompozíció stabilitásáról az ámbra érzéki tónusai, a tiszta pézsma és a melengető vanília gondoskodnak.

Használata:
Hagyja a gyertyát mindig legalább addig égni, amíg a teljes felső rétege meg nem olvad. Ezzel megelőzi, hogy a viaszban bemélyedések keletkezzenek.

A gyertyát kellően hőálló felületre helyezze. Ne nyúljon az éppen égő vagy frissen eloltott gyertyához. 4 óránál hosszabb ideig ne hagyja égni. Mindig vigyázzon arra, hogy a gyertya ne égjen le teljesen az aljáig. Soha ne hagyja az égő gyertyát felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
banán, cseresznye, eper, ananász
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virág, rózsa, cseresznyevirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, pézsma, vanília
Lakásillatosító fajtája
virágos, gyümölcsös
A kanóc típusa
pamut
A kanócok száma
1
A viasz típusa
egyéb

A Notino mindig elegáns, trendi és a legjobb minőséget kínálja. A Notino segít kielégíteni a mindennapi igényeit és vágyait. A Notino segít Önnek stílusos és felejthetetlen rituálékat kialakítani egész nap. A Notinoval szépnek és egyedülállónak érzi majd magát. ÖN a mi inspirációnk.