Notino Home Scented Cards Salt & Woodillatosító kártya 3 db

1×
Notino Home Scented Cards Salt & Wood illatosító kártya 3 db
Notino Home Scented Cards Salt & Wood illatosító kártya 3 db
Ingyenes kiszállítás
3500Ft

Kód: NOI02242 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 04. 06.
Csomagküldő – átvevőhely
hétfő 2020. 04. 06.

Notino Home Scented Cards Salt & Wood parfüm leírása
Összetétel

A Notino Home Bergamot & Wood illatkártya fás altónusú, finom bergamott-illattal árasztja el szekrényét, cipőszekrényét, poggyászát, de autóját is. Elég csak a megfelelő helyre tenni. Örömöt okoz érzékeinek a mindennapi helyzetekben, megbízhatóan kellemes hangulatot teremtve.

Tulajdonságai:

  • a kiszerelésben 3 darab található
  • ruhásszekrénybe, cipőszekrénybe, de autóba is ajánlott
  • függesztő-szalaggal ellátva
  • a kártya illata 2 hónapig tart
  • elegáns, sötétkék színben
  • méretei: 10 × 6,6 cm

Illatkompozíció:
Elsőként a bergamott illatozik, zsálya és csipetnyi fűszer kíséretében. Rövidesen narancsvirág- és olibanum-aroma bontakozik ki fás altónusokkal. Az illat alapját pacsuli, oud és ámbra alkotja.

Használata:
Vegye ki a kártyát a celofáncsomagolásból, és – a masni segítségével – akassza fel a térben, vagy helyezze be a fiókba, a ruhák közé. Kerülje a közvetlen bőrrel való érintkezést! Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat után dobja a vegyes hulladékba.

Összetétel

Lakásillatosító tulajdonsága
fás, fűszeres

Notino a márkáról

Már több mint 15 éve a szépség világában tevékenykedünk, és ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalatra és ötletre tettünk szert. Termékeinket olyan ügyfeleink ihlették, akiket a szépség ugyanúgy szórakoztat, mint minket, és akik nem érik be akármivel.

Arra törekszünk, hogy a Notino a legmagasabb minőséget kínálja a lehető legkedvezőbb áron. Csapatunk eredeti és minden alkalomra népszerű termékválasztékot kínál, kezdve a praktikus kozmetikai daraboktól és utazó szettektől egészen az olyan személyre szabott szolgáltatásokig, mint a parfümök gravírozása és a luxus-ajándékcsomagolás. Odafigyelünk az Ön igényeire, és tudjuk, hogy a működő, dizájnos és átgondolt kozmetikai kellékek jó helyen lesznek Önnél. Az a célunk, hogy a szépséget mindenki számára elérhetővé tegyük.

Az összes terméket kizárólag a Notino-n találja meg, ahol folyamatosan a portfóliónk bővítésén és új innovatív eljárásokon dolgozunk.

Értékelés Notino Home Scented Cards Salt & Wood