Notino Glamour Collection Make-up Spongemake-up szivacs

Notino Glamour Collection Make-up Sponge make-up szivacs
Notino Glamour Collection Make-up Sponge make-up szivacs

Kód: NOI02101 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​

Notino Glamour Collection Make-up Sponge termékleírás

A Notino Glamour Collection szivacs speciális alakjának köszönhetően az arc bármelyik hajlatába hibátlanul felvihető az alapozó. Egyszerűsítse a mindennapi sminkelési rutinját!

Tulajdonságai:

  • krémes és folyékony alapozók hibátlan felhordására szolgál
  • egyszerű és egyenletes felhordás, még a szem alatti és orr környéki területekre is
  • kényelmes fogású, és rendkívül kellemes a bőrnek
  • méret: 6 × 4 cm

Anyaga:

  • 100 % PU – poliuretán

Használata:
Mártsa vízbe a szivacsot, majd gyengéden nyomja ki belőle a vizet. Bármilyen alapozó, korrektor, BB/CC krém, bronzosító vagy highlighter felhordására használhatja. Használat után mossa át kímélő szappannal meleg vízben a szivacsot, és hagyja megszáradni.

Notino a márkáról

Már több mint 15 éve a szépség világában tevékenykedünk, és ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalatra és ötletre tettünk szert. Termékeinket olyan ügyfeleink ihlették, akiket a szépség ugyanúgy szórakoztat, mint minket, és akik nem érik be akármivel.

Arra törekszünk, hogy a Notino a legmagasabb minőséget kínálja a lehető legkedvezőbb áron. Csapatunk eredeti és minden alkalomra népszerű termékválasztékot kínál, kezdve a praktikus kozmetikai daraboktól és utazó szettektől egészen az olyan személyre szabott szolgáltatásokig, mint a parfümök gravírozása és a luxus-ajándékcsomagolás. Odafigyelünk az Ön igényeire, és tudjuk, hogy a működő, dizájnos és átgondolt kozmetikai kellékek jó helyen lesznek Önnél. Az a célunk, hogy a szépséget mindenki számára elérhetővé tegyük.

Az összes terméket kizárólag a Notino-n találja meg, ahol folyamatosan a portfóliónk bővítésén és új innovatív eljárásokon dolgozunk.

Értékelés Notino Glamour Collection Make-up Sponge

tracking pixel