Notino Glamour Collection Make-up BagSminktáska

1×
Notino Glamour Collection Make-up Bag Sminktáska
Notino Glamour Collection Make-up Bag Sminktáska
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
3850Ft

Spóroljon 16%
3230Ft

Kód: NOI02099 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 08.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 08.

Notino Glamour Collection Make-up Bag termékleírás

Számtalanszor megtörténik, hogy hiába van tele a táskánk nap mint nap elengedhetetlen kellékekkel, amikor szükségünk lenne rájuk, képtelenek vagyunk azokat megtalálni. A Notino Glamour Collection kozmetikai táska szett segít ezeket rendszerezni, így azonnal kéznél lesznek.

Tulajdonságai:

  • smink, ékszer vagy más apró tárgyak tárolására szolgál
  • a táskák dizájnját Franciaországban tervezték
  • táska mérete: 15 × 13 × 7 cm

Anyaga:

  • 100 % poliuretán
  • nylon cipzár

Notino a márkáról

Már több mint 15 éve a szépség világában tevékenykedünk, és ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalatra és ötletre tettünk szert. Termékeinket olyan ügyfeleink ihlették, akiket a szépség ugyanúgy szórakoztat, mint minket, és akik nem érik be akármivel.

Arra törekszünk, hogy a Notino a legmagasabb minőséget kínálja a lehető legkedvezőbb áron. Csapatunk eredeti és minden alkalomra népszerű termékválasztékot kínál, kezdve a praktikus kozmetikai daraboktól és utazó szettektől egészen az olyan személyre szabott szolgáltatásokig, mint a parfümök gravírozása és a luxus-ajándékcsomagolás. Odafigyelünk az Ön igényeire, és tudjuk, hogy a működő, dizájnos és átgondolt kozmetikai kellékek jó helyen lesznek Önnél. Az a célunk, hogy a szépséget mindenki számára elérhetővé tegyük.

Az összes terméket kizárólag a Notino-n találja meg, ahol folyamatosan a portfóliónk bővítésén és új innovatív eljárásokon dolgozunk.

Értékelés Notino Glamour Collection Make-up Bag

tracking pixel