Notino Glamour Collection Cosmetics Mirror kozmetikai tükör

Notino Glamour Collection Cosmetics Mirror kozmetikai tükör
Notino Glamour Collection Cosmetics Mirror kozmetikai tükör
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
3 090Ft

Spóroljon 12%
2 720Ft

Kód: NOI02098 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 01. 19.
Személyes átvétel
kedd 2021. 01. 19.

Notino Glamour Collection Cosmetics Mirror termékleírás

Gyorsan meg kell igazítani a rúzst, ellenőrizni a sminket vagy a frizura hibátlanságát. Ezekben a mindennapi helyzetekben egyetlen nő sem nélkülözheti a stílusos tükröt a táskájában.

Tulajdonságai:

  • 2 tükör van benne – egy hagyományos és egy nagyító
  • praktikus, mágneses záródás
  • méret: 6,8 × 6,8 cm

Anyaga:

  • alumínium

Notino a márkáról

Már több mint 15 éve a szépség világában tevékenykedünk, és ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalatra és ötletre tettünk szert. Termékeinket olyan ügyfeleink ihlették, akiket a szépség ugyanúgy szórakoztat, mint minket, és akik nem érik be akármivel.

Arra törekszünk, hogy a Notino a legmagasabb minőséget kínálja a lehető legkedvezőbb áron. Csapatunk eredeti és minden alkalomra népszerű termékválasztékot kínál, kezdve a praktikus kozmetikai daraboktól és utazó szettektől egészen az olyan személyre szabott szolgáltatásokig, mint a parfümök gravírozása és a luxus-ajándékcsomagolás. Odafigyelünk az Ön igényeire, és tudjuk, hogy a működő, dizájnos és átgondolt kozmetikai kellékek jó helyen lesznek Önnél. Az a célunk, hogy a szépséget mindenki számára elérhetővé tegyük.

Az összes terméket kizárólag a Notino-n találja meg, ahol folyamatosan a portfóliónk bővítésén és új innovatív eljárásokon dolgozunk.

Értékelés Notino Glamour Collection Cosmetics Mirror