Notino Discovery Box Fresh fragrances menajándékszett uraknak

2×
Notino Discovery Box Fresh fragrances men ajándékszett uraknak
Notino Discovery Box Fresh fragrances men ajándékszett uraknak
Ingyenes kiszállítás
ajándékszett uraknak
1950Ft

Kód: VZR12135 | Raktáron

Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme eau de toilette 1,2 ml + Hugo Boss Bottled Tonic eau de toilette 1,5 ml + Davidoff Cool Water eau de toilette 1,2 ml + Prada Luna Rossa eau de toilette 1,5 ml + J. P. Gaultier Le Male eau de toilette 1,5 ml

1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 08.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 08.

Összetétel

Az illat fajtája
citrusos, vizes

Notino a márkáról

Már több mint 15 éve a szépség világában tevékenykedünk, és ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalatra és ötletre tettünk szert. Termékeinket olyan ügyfeleink ihlették, akiket a szépség ugyanúgy szórakoztat, mint minket, és akik nem érik be akármivel.

Arra törekszünk, hogy a Notino a legmagasabb minőséget kínálja a lehető legkedvezőbb áron. Csapatunk eredeti és minden alkalomra népszerű termékválasztékot kínál, kezdve a praktikus kozmetikai daraboktól és utazó szettektől egészen az olyan személyre szabott szolgáltatásokig, mint a parfümök gravírozása és a luxus-ajándékcsomagolás. Odafigyelünk az Ön igényeire, és tudjuk, hogy a működő, dizájnos és átgondolt kozmetikai kellékek jó helyen lesznek Önnél. Az a célunk, hogy a szépséget mindenki számára elérhetővé tegyük.

Az összes terméket kizárólag a Notino-n találja meg, ahol folyamatosan a portfóliónk bővítésén és új innovatív eljárásokon dolgozunk.

Értékelés Notino Discovery Box Fresh fragrances men

tracking pixel