Notino Discovery Box Bold fragrances womenajándékszett hölgyeknek

1×
Notino Discovery Box Bold fragrances women ajándékszett hölgyeknek
Notino Discovery Box Bold fragrances women ajándékszett hölgyeknek
ajándékszett hölgyeknek

Kód: VZR12177 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Yves Saint Laurent Black Opium eau de parfum 1,2 ml + Chloé Nomade eau de parfum 1,2 ml + Paco Rabanne Lady Million eau de parfum 1,5 ml + Paco Rabanne Olympéa Legend eau de parfum 1,5 ml + Korloff Lady Intense eau de parfum 1,5 ml

Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.

Összetétel

Az illat fajtája
továbbiak
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Notino a márkáról

Már több mint 15 éve a szépség világában tevékenykedünk, és ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalatra és ötletre tettünk szert. Termékeinket olyan ügyfeleink ihlették, akiket a szépség ugyanúgy szórakoztat, mint minket, és akik nem érik be akármivel.

Arra törekszünk, hogy a Notino a legmagasabb minőséget kínálja a lehető legkedvezőbb áron. Csapatunk eredeti és minden alkalomra népszerű termékválasztékot kínál, kezdve a praktikus kozmetikai daraboktól és utazó szettektől egészen az olyan személyre szabott szolgáltatásokig, mint a parfümök gravírozása és a luxus-ajándékcsomagolás. Odafigyelünk az Ön igényeire, és tudjuk, hogy a működő, dizájnos és átgondolt kozmetikai kellékek jó helyen lesznek Önnél. Az a célunk, hogy a szépséget mindenki számára elérhetővé tegyük.

Az összes terméket kizárólag a Notino-n találja meg, ahol folyamatosan a portfóliónk bővítésén és új innovatív eljárásokon dolgozunk.

Értékelés Notino Discovery Box Bold fragrances women